Το συνδικαλιστικό σωματείο των ναυτικών ζητεί μισθολογικές αυξήσεις στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για τα έτη 2020 και 2021, αλλά και επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
Για σήμερα Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 οι ναυτεργάτες έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στο Λιμάνι του Πειραιά, απέναντι από τον Σταθμό του Ηλεκτρικού στο Blue Star Delos.
Η ΠΝΟ ζητά την κατανόηση και την πλήρη συμπαράσταση τόσο του επιβατικού κοινού όσο και όλων των εργαζομένων της χώρας, ενώ στις κινητοποιήσεις των ναυτικών της ακτοπλοϊας συμμετέχει και η Πανελλήνια Ενωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών με τετράωρες και εξάωρες στάσεις εργασίας.
Kάλεσμα προς την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία να ματαιώσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις στα πλοία της ακτοπλοϊας και να συνεχίσει τις συλλογικές διαπραγματεύσεις για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, απηύθυνε με χθεσινή του ανακοίνωση ο Σύνδεσμος των Ακτοπλόων.
(ethnos. gr / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Μετρό και λεωφορεία του ΟΑΣΘ σε 24ωρη λειτουργία για τα Σάββατα των γιορτών
- Απίστευτο συμβάν στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να μπει στα δικαστήρια με 7 φυσίγγια
- Ο ήρωας που αφόπλισε τον τρομοκράτη στο Σίδνεϊ έλαβε 1,4 εκατ. ευρώ από έρανο στο διαδίκτυο, vid
- Τοιχογραφίες και νέες αίθουσες ανακαλύφθηκαν στη “Βίλα της Ποππαίας” στην Πομπηία – Δείτε εικόνες
- Ο πρόεδρος αυτής της χώρας θέλει να «θεραπεύσει» τη…φαλάκρα! Ξετρέλανε το διαδίκτυο
- «Αυτό είναι ληστεία» – «Ράπισμα» του Πούτιν στους διεθνιστές της Ευρώπης (video)
- Ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα έγινε κέρινο ομοίωμα στο Μουσείο Μαντάμ Τισό
- Επίθεση στο Σίδνεϊ: Ημέρα εθνικού πένθους μεθαύριο Κυριακή στην Αυστραλία
- Αμερικανική αγορά: Η Ελλάδα αναδείχθηκε «Καλύτερος τουριστικός προορισμός» για πέμπτη συνεχή χρονιά
- Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια – 27χρονος οδηγός μηχανής σκοτώθηκε μετά από σύγκρουση με τρόλεϊ









