Ρίχνει… βόμβα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου. Ο ρεπόρτερ από τη γείτονα χώρα που θεωρείται αξιόπιστος, αναφέρει πως η Τράμπζονσπορ έχει στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας τον Γιώργο Μασούρα.
Μάλιστα, ο τουρκικός σύλλογος σύμφωνα με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο έχει έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ζητάει το ποσό των 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει και αναφέρει πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές οι οποίες συνεχίζονται.
O 27χρονος εξτρέμ αγωνίζεται σχεδόν μια τριετία στους «ερυθρόλευκους», όταν τον απέκτησαν από τον Πανιώνιο, ενώ νωρίτερα είχε αγωνιστεί στον Ηλυσιακό και στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης.
Φέτος, ο Μασούρας έχει 14 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Europa League, ενώ έχει πετύχει 5 γκολ και 4 ασίστ και έχει προσεγγίσει το βλέμμα αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.
SPORTFM
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κιλκίς: Έκλεψαν χαλκό και ηλεκτρικά είδη αξίας πάνω από 4.000 ευρώ
- Ο ουρανός έγινε κατακόκκινος σε περιοχή της Αυστραλίας – Σκηνικό «Αποκάλυψης» (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο απλός τρόπος για να καταλάβετε αν ένα ακτινίδιο είναι όντως ιδανικό για κατανάλωση
- Γ. Κώτσηρας: Στηρίζουμε τους πραγματικά ευάλωτους χωρίς να υποθηκεύουμε το μέλλον της οικονομίας
- Με χειροπέδες 30χρονος για αρπαγή ανήλικης – Από το σπίτι της στην Αττική βρέθηκε στο Ηράκλειο
- Πυρά του Γερμανού καγκελάριου κατά του Τραμπ: «Αν θέλατε τη βοήθειά μας, να μας ρωτούσατε εκ των προτέρων»
- Έφηβος ανακάλυψε αρχαίο δόντι του θρυλικού γιγάντιου καρχαρία Μεγαλόδοντα στα ανοικτά της Φλόριντα (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε το Μαρτίνο: Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ και αφαίρεσαν χαρτονομίσματα
- Στη Λαμία ο Αλέξης Τσίπρας
- Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένη στη Λαμία: Οδηγός ΙΧ την έριξε στο έδαφος για να της αρπάξει την τσάντα









