Στην τελευταία του κατοικία οδήγησαν τον Στέβαν Γέλοβατς η οικογένειά του, αλλά και πλήθος κόσμου από τον χώρο του μπάσκετ, που θέλησαν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 32χρονο που έφυγε εντελώς απροσδόκητα από τη ζωή, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην προπόνηση της ΑΕΚ.
Ο παίκτης της Ένωσης άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή (5/12) έπειτα από νοσηλεία εβδομάδων στην Αθήνα, ενώ τις τελευταίες μέρες ήταν στην πατρίδα του, κατόπιν απόφασης της οικογένειάς του.
Το «παρών» έδωσε φυσικά και αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να εκπροσωπεί την πλευρά των παικτών του ελληνικού συλλόγου.
Δείτε φωτογραφίες όπως τις δημοσιεύει το kurir.rs:













sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία ελληνική πόλη: Βρέθηκε κεφαλή του αγάλματος του Ερμή 1.800 ετών – Δείτε εικόνες
- Ηράκλειο: Τρεις συλλήψεις για ζωοκτονία – Οι δράστες μπήκαν σε ποιμνιοστάσιο και θανάτωσαν 40 αρνιά
- Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό: Προς πώληση ο Τετέ, φέρνουν άμεσα τον Παντελίδη οι «πράσινοι»
- Αλιάγας και Ρέμος έκαναν μαζί Πρωτοχρονιά στη σκηνή και τραγούδησαν το “My Way”, vid
- «Άφρονα και επικίνδυνη» χαρακτηρίζει ο Ιρανός ΥΠΕΞ την απειλή του προέδρου Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο «τριφύλλι» ο Γιώργος Κάτρης
- Χάρκοβο: Η Μόσχα διαψεύδει αναφορές περί ρωσικής επίθεσης – Πόσοι είναι οι νεκροί μετά την ουκρανική επίθεση εναντίον της Χερσώνας
- Ο Στ. Αγγελούδης αποχαιρετά τον Χρ. Σαραντόπουλο: «Μάχιμος, ενεργός πολίτης και φωτεινή προσωπικότητα»
- ΠΑΣΟΚ σε ΝΔ για αγρότες: “Αντί να αναζητάτε ευθύνες σε κυβερνήσεις πριν από 45 χρόνια, αναλάβετε τις δικές σας”
- Δανία: Απαστράπτουσα η βασίλισσα Μαίρη με χρυσή τουαλέτα και τιάρα σε δεξίωση στο παλάτι, vid









