Ο ίδιος, μίλησε στον ΣΚΑΪ, για την Παρθένα Κουτμερίδου, η οποία έφυγε από τη ζωή. Η ίδια νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης, ενώ οι γιατροί της είχαν κάνει καισαρική τομή, καθώς διένυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Όπως είπε, είχε αποφασίσει να εμβολιαστεί μετά τον τοκετό, συμπληρώνοντας ότι «υπήρχε παράγοντας φόβου λόγω της αρνητικής δημοσιότητας» που είχε επικρατήσει αρχικά σε σχέση με τα εμβόλια.
«Ήταν τραγικό αυτό που συνέβη» τόνισε.
«Είχαμε επανειλημμένα μιλήσει για την ανάγκη εμβολιασμού στο ζευγάρι, γιατί προστατεύει ζωές και σώζει μωρά» σημείωσε.
Αναφερόμενος στην εικόνα που διαπιστώνεται στις Σέρρες, παρατήρησε ότι «ο κόσμος αρνείται επιδεικτικά να εμβολιαστεί».
Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, από τις δικές του πελάτισσες ούτε δύο στις δέκα έγκυες δεν είναι εμβολιασμένες.
Σχολιάζοντας τη διστακτικότητα των εγκύων να εμβολιαστούν, την απέδωσε στις ανησυχίες των γυναικών για την υγεία των εμβρύων.
(skai – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επικοινωνία του Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι
- Μέχρι και ο ΠΟΥ επιβεβαιώνει τα πλήγματα σε υγειονομικές δομές του Ιράν
- Την Παρασκευή η καταβολή αναδρομικών σε 1.015 συνταξιούχους από τον e-ΕΦΚΑ
- ΟΗΕ: 20.000 ναυτικοί και 15.000 επιβάτες έχουν εγκλωβιστεί στον Κόλπο λόγω του πολέμου
- Αύριο αναμένονται στην Κύπρο τα δύο βρετανικά ελικόπτερα
- Η Κάλας… παραπονιέται που κανείς δεν ασχολείται με την Ουκρανία: «Θετικό ότι η Ρωσία έχασε το Ιράν», vid
- Κύπρος: Λήξη συναγερμού στο Ακρωτήρι μετά τις σειρήνες που ακούστηκαν ξανά το μεσημέρι
- Ο ιρανικός στρατός ανακοίνωσε επίθεση με drone εναντίον αμερικανικής βάσης στο ιρακινό Κουρδιστάν
- Φυσικό αέριο: Αναμένονται αποφάσεις που θα επιτείνουν την ενεργειακή φτώχεια στην Ευρώπη
- Στα «κάγκελα» οι αρτοποιοί: Το αυξανόμενο κόστος ζωής οδηγεί σε «λουκέτα» στους φούρνους









