Οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 54χρονης γυναίκας από τον γιο της, στο Αγρίνιο. Ο ιατροδικαστής ρίχνει φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της, ενώ ο 35χρονος, που οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, υποστηρίζει ότι “μαλώσαμε και την έδειρα”.
Ο θάνατος της 54χρονος προκλήθηκε από κακώσεις κεφαλής και αυχένα, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης που μίλησε στο sinidisi.gr έπειτα από την εξέταση που πραγματοποίησε στη σορό της δολοφονημένης γυναίκας.
Σύμφωνα τον ιατροδικαστή, ο 35χρονος είχε πιάσει με τα χέρια το κεφάλι της μητέρας του και το χτυπούσε με οργή στο πάτωμα και τους τοίχους. Γι’ αυτό και τμήματα του τριχωτού της κεφαλής βρίσκονταν σε διάφορα σημεία του σπιτιού, συνθέτοντας το σκηνικό θρίλερ που αντίκρισαν οι αστυνομικοί.
Ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι δράστης του εγκλήματος δεν χρησιμοποίησε μαχαίρι για την ειδεχθή πράξη του. Ουσιαστικά “έβγαλε” τον αυχένα της γυναίκας, που χτυπούσε με μανία.
enikos









