Ο Τζον Φαν Σιπ αποφάσισε μετά από 2,5 χρόνια στον πάγκο της Εθνικής ομάδας να αποχωρήσει, με τον ίδιο τον Ολλανδό να είναι αυτός που μέσω social media ανακοίνωσε την απόφαση του.
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός στο μήνυμα που έστειλε για το «αντίο» του αναφέρθηκε στις διαφορές που είχε με την ΕΠΟ, με την ομοσπονδία από την πλευρά της να έχει ξεκινήσει ήδη το «σαφάρι» για την ανεύρεση του νέου προπονητή της Εθνικής.
Η επόμενη μέρα στη γαλανόλευκη όπως όλα δείχνουν θα έχει και πάλι ξένο προπονητή με τα πρώτα ονόματα να έχουν ξεκινήσει να ακούγονται αλλά την ομοσπονδία να μην έχει κάνει προς το παρόν κάποια επίσημη κρούση.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ο προπονητής που αρέσει πολύ στην ΕΠΟ είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά η περίπτωση του είναι πολύ δύσκολη, ενώ «παίζει» και αυτό του Φερνάντο Σάντος, που όμως είναι αδύνατον σχεδόν να αφήσει την Πορτογαλία και να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Από εκεί και πέρα, λέγεται ότι γίνεται έρευνα στην ιταλική αγορά για να βρεθεί ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, χωρίς όμως να έχει ακουστεί προς το παρόν κάποιο όνομα.
to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών
- ΕΕ: Στήριξη στα ΗΑΕ από Ευρωπαϊκό Συμβούλιο – «Οι επιθέσεις πρέπει να σταματήσουν»
- Στήριξη και από Μακρόν στον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων για Πανάγιο Τάφο
- Στην Ιορδανία ο Ζελένσκι ζητώντας στήριξη από τις χώρες του Κόλπου, εν μέσω πολέμου
- Τα δύο «πρόσωπα» της δεξιάς τάξης πραγμάτων
- Συνομιλίες Τουρκίας, Αιγύπτου και Σ. Αραβίας με στόχο το άνοιγμα του Στενού του Χορμούζ









