Τι ώρα κλείνουν τα σούπερ μάρκετ σήμερα Κυριακή

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν την αγορά βασικών αγαθών από τα σούπερ μάρκετ με ψώνια σε καταστήματα τη σημερινή Κυριακή.

Σούπερ μάρκετ και καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα, Κυριακή 7/11, καθώς είναι η πρώτη Κυριακή των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων.
Οι φετινές ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν και θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, ενώ καταστήματα και σούπερ μάρκετ μπορούν προαιρετικά να λειτουργήσουν άλλες δύο Κυριακές για το 2021:

  • Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021
  • Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Αξίζει να σημειωθεί πως με τα νέα μέτρα που ξεκίνησαν από το Σάββατο, οι ανεμβολίαστοι θα χρειάζονται rapid test για να μπουν σε τράπεζες, εμπορικά καταστήματα και ανοιχτούς χώρους εστίασης, ενώ εισέρχονται «ελεύθερα» σε φαρμακεία, σούπερ μάρκετ και εκκλησίες.


Πάντως, ακόμα και αν είναι ανοιχτά, το ωράριο ενδέχεται να διαφοροποιηθεί από κατάστημα σε κατάστημα.
Ερμού, αγορά, πρώτη ημέρα ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων – Sputnik Ελλάδα, 1920, 02.11.2021
Ελλάδα

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος»
Τα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» είναι ανοιχτά την Κυριακή από τις 11:00 έως τις 18:00, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε franchise καταστήματα.

Ανοιχτά τα My Market

Τα καταστήματα «My Market» είναι ανοιχτά την Κυριακή και μάλιστα θα έχουν και κάποιες προσφορές, ενώ σχετική ανακοίνωση για το ωράριο λειτουργίας ενδέχεται να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της μητρικής εταιρείας Metro.

Κλειστά τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης»

Ωστόσο, κλειστά είναι τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης», με εξαίρεση το κατάστημα στο εμπορικό πάρκο Smart Park, στα Σπάτα, που λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 20:00.

Τι γίνεται με τα καταστήματα «Μασούτης»

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα καταστήματα «Μασούτης» καθώς το μόνο που θα είναι ανοιχτό την Κυριακή είναι στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, κοντά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Οι ώρες λειτουργίας των Lidl

Τέλος, τα περισσότερα καταστήματα της Lidl είναι κατά γενικό κανόνα ανοιχτά από τις 11:00 το πρωί, ωστόσο, πιθανές είναι διαφοροποιήσεις στην ώρα που θα κλείσει το κάθε κατάστημα, οπότε θα πρέπει να ελέγξετε στην ιστοσελίδα για το κατάστημα που σας αφορά.

Το ωράριο καταστημάτων και mall

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, τα καταστήματα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου μπορούν να λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 έως τις 18:00.
Ωστόσο, με διευρυμένο ωράριο θα λειτουργήσουν εμπορικά κέντρα και malls της Αθήνας αυτή την Κυριακή.

Το ωράριο του The Mall

Το The Mall Athens στο Μαρούσι είναι ανοιχτό την Κυριακή, με ωράριο λειτουργίας για τα εμπορικά καταστήματα 11:00 – 20:00.


Οι ώρες λειτουργίας του Golden Hall


To Golden Hall επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι υποδέχεται επίσης πελάτες σήμερα με ωράριο λειτουργίας 11:00 – 20:00.

Πώς λειτουργούν Metro Mall και Avenue

Tα εμπορικά καταστήματα και τα super market εντός του Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο λειτουργούν 11:00 με 20:00, ενώ τα μαγαζιά εστίασης θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 23:00 και το πάρκινγκ θα κλείσει τα μεσάνυχτα.
Στο εμπορικό κέντρο Avenue επί της Κηφισίας οι πόρτες των καταστημάτων ανοίγουν 11:00 με 20:00 για ψώνια, καφέ, σνακ και παιχνίδια.

sputnik/ photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί