Για πρώτη φορά φέτος η σημαία έφτασε στο σημείο της έπαρσης μέσα από πομπή. Υψώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η μεγάλη ελληνική σημαία στο λιμάνι της Χίου, παρουσία πλήθους και των Αρχών του νησιού.
Για πρώτη φορά φέτος, όπως γράφει το politischios. gr, η σημαία έφτασε στο σημείο της έπαρσης μέσα από πομπή που διέσχισε τη Λεωφόρο Ενώσεως και κατέληξε στο λιμάνι. Υπό τα εμβατήρια της Φιλαρμονικής του Δήμου, η σημαία υψώθηκε στον μόνιμο ιστό που δημιούργησε ο Δήμος του νησιού.
Ο δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης, δήλωσε:«Όταν το εθνικό μας σύμβολο βρίσκεται ψηλά και το ατενίζουμε με υπερηφάνεια, είναι σίγουρο ότι οι ψυχές των προγόνων μας έδωσαν τη ζωή τους, τότε αγάλλονται κι εμείς είμαστε υπερήφανοι και ήσυχοι. Χρόνια πολλά, δυνατά και ελεύθερα».
Δείτε εντυπωσιακό βίντεο με τη σημαία:
(sputniknews. gr / photo: video screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ΙΣΑ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για αντικειμενική κοστολόγηση ιατρικών πράξεων και εξετάσεων
- Ανάρτηση ΥΠΕΝ Σ. Παπασταύρου για την συμπλήρωση ενός χρόνου στο υπουργείο
- ΕΦΕΤ για Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή: Στο επίκεντρο ασφάλεια προϊόντων και εμπιστοσύνη καταναλωτών
- Λίβανος: Ήγετικό στέλεχος της παλαιστινιακής Χαμάς σκοτώθηκε σε ισραηλινό πλήγμα
- Πόλεμος στο Ιράν: Το Ισραήλ εγκρίνει “έκτακτο” κονδύλι στον προϋπολογισμό
- Λίβανος: Ηγετικό στέλεχος της παλαιστινιακής Χαμάς σκοτώθηκε σε ισραηλινό πλήγμα
- Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη αλλοδαπός ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
- Στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ο Γ. Γεραπετρίτης
- Πόλεμος στο Ιράν: Οι “ονειρικές διακοπές” που ακυρώθηκαν και τα υπερατλαντικά ταξίδια που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
- Φιντάν: «Τεράστιο σφάλμα αυτός ο πόλεμος – Η Τουρκία δεν θέλει να εμπλακεί ούτε πρόκειται να απαντήσει στο Ιράν»









