Η Foodlink Cyprus ltd είναι θυγατρική της εταιρείας logistics Foodlink η οποία είναι εισηγμένη στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α) του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού της Κύπρου συνεδρίασε εχθές, 26/02/2018 και αποφάσισε ότι η συγκεκριμένη πράξη συγκέντρωσης δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του νόμου 83(Ι)/2014, περί ελέγχου των συγκεντρώσεων.
Η εταιρεία Foodlink Cyprus ltd είχε προχωρήσει στην εξαγορά του 75% της κυπριακής DIAPO LTD στις 28 Νοεμβρίου 2017, η οποία τελούσε υπό την έγκριση της κυπριακής επιτροπής ανταγωνισμού.
Στόχος της εξαγοράς είναι η διεύρυνση του πελατολογίου, καθώς και η μεγαλύτερη και εντονότερη διεισδυτικότητα του Ομίλου FDL στην αγορά της Κύπρου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συντάξεις: Πόσοι Έλληνες αποταμιεύουν για το μέλλον, σύμφωνα με έρευνα
- Ουκρανές αντιστέκονται στους στρατιωτικούς του Ζελένσκι, vid
- Βουλή: Aπόσυρση του νομοσχεδίου για τις Ένοπλες Δυνάμεις ζητά η αντιπολίτευση
- Μπλόκα Βοιωτίας: Ετοιμάζονται για αποκλεισμό και των παραδρόμων οι αγρότες
- Το Χ βρήκε τη λύση για την Γροιλανδία: Ο Μπάρον Τραμπ να παντρευτεί την Ισαβέλα της Δανίας!
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Αγγ. Συρίγος προσπαθεί να «μπαλώσει» την γκάφα Μητσοτάκη για τη “σύλληψη” Μαδούρο
- Γ. Μπρατάκος – EBEA για μπλόκα αγροτών: Κάθε ώρα αποκλεισμού του εθνικού δικτύου προκαλεί τεράστιο κόστος
- Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη για απόπειρα απάτης με το πρόσχημα του ΔΕΔΔΗΕ
- Η Αρμενία κατασκευάζει το μεγαλύτερο άγαλμα του Χριστού στον κόσμο, vid
- Λίβανος: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε την πρώτη φάση αφοπλισμού της Χεζμπολάχ









