Άκρως επικίνδυνη εξέλιξη για την Ελλάδα, αν μπει στη βουλή φιλοτουρκικό κόμμα!!! – BINTEO

Το el.gr είχε προειδοποιήσει, αλλά σήμερα όλοι κοιτούν πως θα...τρυπηθούν.

Λίγοι γνωρίζουν πως στην Ελλάδα υπάρχει πολιτική παράταξη ήδη από το 1991 που αποτελεί ουσιαστικά τη «φωνή της Άγκυρας».

Ο λόγος για το μειονοτικό κόμμα Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ ή DEB) που έχει την έδρα του στην ελεύθερη Θράκη και σάρωσε στις τελευταίες ευρωεκλογές στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης.

Δυστυχώς όμως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το κόμμα αυτό, που υπό κανονικές συνθήκες δεν δύναται να πιάσει τον στόχο του 3% για να εισέλθει στη Βουλή, αναζητά…εκλογικό σώμα στις περιοχές της Ελλάδος με τον μεγαλύτερο συσσωρευμένο μουσουλμανικό πληθυσμό.

Πρώτη (με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους) έρχεται η Αθήνα, η πόλη στην οποία ζει (νόμιμα και παράνομα) ένας αδιευκρίνιστος αριθμός αλλοδαπών, που έχουν ένα μεγάλο κοινό: πρεσβεύουν τις αρχές του Ισλάμ.

Έτσι λοιπόν το DEB, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tourkikanea, οργανώνεται και προσπαθεί να «ψαρέψει» δυνητικούς ψηφοφόρους.

Πρώτοι στη λίστα έρχεται η μεγάλη πλειοψηφία των αλλοδαπών που έχουν κατακλείσει την Αθήνα και έχουν φιλοτουρκικά αισθήματα.

Φυσικά αναφερόμαστε σε αλλοδαπούς πακιστανικής και αφγανικής καταγωγής, που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ταχθούν με τον εχθρό της Ελλάδος.

Το el.gr είχε προειδοποιήσει εδώ και πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, με αφορμή αντίστοιχες πολιτικές “ζυμώσεις” στην Ευρώπη, είχαμε γράψει τα εξής:

«Στην Ελλάδα υπάρχει ήδη, ως γνωστόν, το μειονοτικό κόμμα ΚΙΕΦ (DEB) της Θράκης. Το κόμμα των τουρκοφρόνων δεν θα περιοριστεί στην ελεύθερη Θράκη, αλλά θα επιδιώξει να επηρεάσει πράγματα και καταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ήδη, όπως μεταδόθηκε προσφάτως, το κόμμα που ελέγχεται απευθείας από την Άγκυρα, παρουσιάστηκε ως προστάτης των «καταπιεσμένων» φιλοσκοπιανών στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ την ίδια ώρα, δεδομένων των καλών σχέσεων Τουρκίας-Πακιστάν αλλά και την επιμονή της Άγκυρας να δηλώνει προστάτιδα των «κατατρεγμένων μουσουλμάνων», που οι δουλέμποροί της στέλνουν στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με ομάδες μουσουλμάνων-ισλαμιστών που έχουν παρεισφρήσει την χώρα μας».

.

Άραγε θα σταματήσουν οι ελληνικές κυβερνήσεις να προσφέρουν απλόχερα νομιμοποίηση και ιθαγένειες (άρα και πολιτικά δικαιώματα);

Η ερώτηση δυστυχώς δεν έχει και την πιο ευχάριστη απάντηση.

Θυμηθείτε ένα πρόσφατο παράδειγμα:

(φωτο: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί