Απόσυρση του LCS Freedom από το USN

Τίτλοι τέλους για το πρώτο εκ των σκαφών LCS κλάσης Freedom με το ίδιο το Freedom να ρυμουλκείται εκτός του λιμένα του Σαν Ντιέγκο προς απόσυρση βάζοντας τίτλους τέλους για τα πρώτα πλοία της κλάσης , μιας κλάσης η οποία θεωρείται ως μία αποτυχία. Το Ναυτικό και το Κογκρέσο έχουν αποφασίσει την απόσυρση των 7 πρώτων LCS από την ενεργό υπηρεσία καθότι αυτά […]

Τίτλοι τέλους για το πρώτο εκ των σκαφών LCS κλάσης Freedom με το ίδιο το Freedom να ρυμουλκείται εκτός του λιμένα του Σαν Ντιέγκο προς απόσυρση βάζοντας τίτλους τέλους για τα πρώτα πλοία της κλάσης , μιας κλάσης η οποία θεωρείται ως μία αποτυχία.

Το Ναυτικό και το Κογκρέσο έχουν αποφασίσει την απόσυρση των 7 πρώτων LCS από την ενεργό υπηρεσία καθότι αυτά είχαν πλείστα όσα προβλήματα  τα οποία για να λυθούν έπρεπε να επενδυθούν πάρα πολλά δις δολάρια. Αυτό κρίθηκε ασύμφορο ενώ το να διατηρηθούν σε υπηρεσία σήμαινε αρκετά εκ. δολάρια κόστος χωρίς αντίκρισμα αφού τα πλοία αυτά ελάχιστα θα προσέφεραν και η συντήρησή τους κόστιζε πολύ.

Τα υπόλοιπα σκάφη θα αποσυρθούν σταδιακά με το Κογκρέσο να αποφασίζει μετά το Μάρτιο του 22′ αν τα πλοία θα μπορούν να δοθούν σε άλλους συμμάχους ή αν θα αποσυρθούν τελείως. Για ένα πρόγραμμα που κόστισε δεκάδες δις δολάρια και τελικά τα σκάφη αποδείχθηκε ότι δεν εξυπηρετούν το Ναυτικό των ΗΠΑ, το ταμείο γράφει μείον.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί