Λένε, λένε! Όλο και κάτι τους ξεφεύγει!
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, είναι ενοχλημένος για την πτώση των εμβολιασμών στην χώρα μας… τονίζοντας πως αν δεν αυξηθούν περισσότερο τα ποσοστά εμβολιασμού, τότε τα Χριστούγεννα θα έχουμε δύσκολες ημέρες.
«20% κάτω οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα, σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου», είπε χαρακτηριστικά.
Στο τέλος του βίντεο βρίσκεται όμως όλο το ζουμί!!!
«Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι η επιστήμη προχωρά με το πείραμα»!
Εν προκειμένω όμως μιλάμε για εμβόλια, τα οποία μπαίνουν μέσα σε ανθρώπινα σώματα και χρονικά μετά από αυτά έχουν παρατηρηθεί αμέτρητα περιστατικά ΣΟΒΑΡΩΝ παρενεργειών ακόμα και θανάτων και μάλιστα για σκευάσματα που, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά φάρμακα, δεν δοκιμάστηκαν σε βάθος χρόνου και, κατά τα λεγομένα, ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!!
Σήμερα δε, σε άρθρο του el.gr, είδατε πως Γαλλίδα γιατρός και δημοσιογράφος, παραδέχθηκε ανοιχτά πως, αναφορικά με το εμβόλιο, βρίσκονται σε φάση πειραματισμού!!!
Το είπε και ο Βασιλακόπουλος:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συμφωνία-«μαμούθ» για ανάπτυξη κέντρου τεχνητής νοημοσύνης στο Σίδνεϊ
- Ο Αντώνης Ρέμος ανέβασε την κόρη του στη σκηνή στη Θεσσαλονίκη και της τραγούδησε, vid
- Θεσσαλία: Κλειστά σήμερα τα σχολεία της Μαγνησίας, λόγω επιδείνωσης του καιρού
- Η ειρωνία του πρίγκιπα Χάρι σε εκπομπή για τον “Βασιλιά”…Ντόναλντ Τραμπ
- Δήμαρχος Μεγαρέων: «Έχουν πλημμυρίσει σπίτια στη Νέα Πέραμο, δεν κινδυνεύσαν άνθρωποι»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν επτά άτομα για «φρουτάκια», υπάλληλοι και πελάτες
- «Μείνετε σε ετοιμότητα»: Μήνυμα 112 στην Ελευσίνα υπό τον φόβο υπερχείλισης ποταμού
- ΕΛ.ΑΣ: Απεγκλωβισμοί πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Τρίκαλα και Καρδίτσα
- Συνάντηση Πούτιν και Τραμπ θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στο εγγύς μέλλον









