Η στρατιωτική ηγεσία έδωσε διαταγή στα κατά τόπους στρατόπεδα και μονάδες για άμεση διεξαγωγή rapid test στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μια φορά την εβδομάδα.
Όμως η δαπάνη για τη διεξαγωγή αυτών των τεστ επιβαρύνει κάθε μέλος του στρατιωτικού ή πολιτικού προσωπικού που υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η κυβέρνηση έχει βαλθεί να διαλύσει το στράτευμα σε μία περίοδο που απαιτείται ενότητα, καθώς τα πράγματα, ανά πάσα στιγμή, μπορούν να διολισθήσουν σε σύγκρουση στην ευρύτερη περιοχή, ενώ η Ελλάδα απαιτείται με την έλευση ορδών Αφγανών μουσουλμάνων, με δεκάδες να περνούν ήδη τα σύνορα στον Έβρο.
Στο EL.GR στάλθηκε η διαμαρτυρία ανώτατου αξιωματικού, ο οποίος απέστειλε επιστολή, στην οποία καταγγέλλει την «στρατιωτική ηγεσία, η οποία, όπως γράφεται, «έδωσε διαταγή στα κατά τόπους στρατόπεδα και μονάδες για άμεση διεξαγωγή rapid test στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μια φορά την εβδομάδα.
Όμως η δαπάνη για τη διεξαγωγή αυτών των τεστ επιβαρύνει κάθε μέλος του στρατιωτικού ή πολιτικού προσωπικού που υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. αδιαταγή διενέργειας διαγνωστικού ελέγχου μία (1) φορά την εβδομάδα για όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι κατά της CoVid-19 ή νοσήσαντες, οι οποίοι παρέχουν εργασία με φυσική παρουσία εντός ή εκτός των εγκαταστάσεων της υπηρεσίας τους, με τη μέθοδο του μοριακού ελέγχου (PCR) ή με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού CoVid-19 (Rapid Test) σε ιδιωτικά εργαστήρια, ιδιωτικές κλινικές, φαρμακεία ή σε ιδιώτη γιατρό έναντι αντιτίμου με επιβάρυνση τους αποτελεί διάκριση του προσωπικού σε εμβολιασμένο και μη κάτι το οποίο ρητά απαγορεύεται από το (α) σχετικό (Κανονισμός (ΕΕ) 2021/953 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 14/06/21) και επομένως αποτελεί προδήλως παράνομη πράξη».
Δείτε παρακάτω την αποκλειστική καταγγελία στο el.gr! ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ!!! Επιπλέον, όπως θα δείτε σε βίντεο στο τέλος του άρθρου, μεταδόθηκε ζωντανά στον «αέρα» η πληροφορία πως το ΓΕΕΘΑ προσανατολίζεται στην συμμετοχή μόνο εμβολιασμένων στελεχών στην άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ. Αν αυτό ισχύει, τότε θα πρόκειται για κίνηση που θα μπορούσε να ισοδυναμεί με μειοδοσία και ΣΑΜΠΟΤΑΖ εις βάρος του Ελληνικού Στρατού!!!


Δείτε τι αναφέρει ο Πρόεδρος Ενώσεων Στρατιωτικών για το θέμα (στο 7.47 επικαλείται δημοσίευμα που λέει για ενδεχόμενο συμμετοχής μόνο εμβολιασμένων στην άσκηση «Παρμενίων»):
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Ασύλληπτος ο δράστης της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν: Nέες φωτογραφίες του υπόπτου, vid
- Σοκ σε ρωσικό σχολείο: 15χρονος τραβούσε ΒΙΝΤΕΟ ενώ μαχαίρωνε συμμαθητές του!
- Μ. Κατρίνης: Ο μικρός μου γιος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα. Ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαίρεση
- Δολοφονία Ρομπ Ράινερ: Η στιγμή που οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν τον γιο του – Προηγήθηκε μεγάλος καβγάς
- Χανιά: Δύο ηλικιωμένες, μητέρες κρατουμένων, συνελήφθησαν για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών στη φυλακή
- Αναβαθμίζεται η πυροπροστασία των νοσοκομείων Γιαννιτσών, Έδεσσας και Νάουσας
- Σίδνεϊ: Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με τον αστυνομικό που σκότωσε τον δράστη στα 40 μέτρα
- Νέο αποκλεισμοί σήμερα από τους αγρότες της Μακεδονίας
- Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 44χρονος Γεωργιανός προσπάθησε να πνίξει με κορδόνια την σύντροφό του
- Viral Βρετανός στις Φιλιππίνες: Αγνοεί ότι κρατά το πιο θανατηφόρο χταπόδι στον κόσμο!
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΜΕΤΡΟ
ΔΗΜΟΣΙΟ
ΑΓΡΟΤΕΣ









