«Εάν δείτε τα στατιστικά στοιχεία, έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην ασφάλεια της χώρας, το 2021 ήταν καλύτερο του 2020. Θα εξακολουθούμε να υπηρετούμε αυτήν την πολιτική. Θέλουμε μία αστυνομία φιλική στους πολίτες και σύμμαχό τους» είπε.
Παράλληλα, αναφορικά με την αστυνόμευση μέσα στα πανεπιστήμια είπε πως «έχουμε πει πως τα ειδικά σώματα φύλαξης των πανεπιστημίων θα τα χρησιμοποιήσουμε όταν θα είμαστε απολύτως έτοιμοι». Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως «δεν θα μπει η ειδική αστυνομία από τον Οκτώβριο στα πανεπιστήμια».
«Θα χρειαστούμε χρόνο και τη βοήθεια των πρυτάνεων, όπως η ελεγχόμενη είσοδος. Εάν κάποιοι φαντασιώνονται επεισόδια βίας στα πανεπιστήμια θα ήθελα πραγματικά να τους αποθαρρύνω. Και σήμερα πάντως εάν χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία θα το κάνει» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- (χωρίς τίτλο)
- Ξεκίνησε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης αλλά και τις κάμερες των λεωφορείων
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας
- Το ΝΑΤΟ επιβεβαιώνει την αναχαίτιση ιρανικού πυραύλου που κατευθυνόταν προς την Τουρκία
- Θεσσαλονίκη: Συμμαχία για την αξιοποίηση της τηλεϊατρικής σε ασθενείς με καρκίνο
- Ατελείωτος ο κύκλος αίματος στη Μ. Ανατολή – 2 Παλαιστίνιοι νεκροί από Ισραηλινούς στρατιώτες στη Δυτ. Όχθη









