Άσκηση Zapad 2021 (BINTEO)

Στο πεδίο ασκήσεων του Mulino στο Νίνζυ Νόβγκοροντ, έχει η τελετή έναρξης της άσκησης Zapad 2021 η οποία διεξάγεται σε ρωσικό και λευκορωσικό έδαφος. Στην άσκηση θα συμμετάσχουν εκτός των Ρώσων και των Λευκορώσων, στρατεύματα από την Αρμενία, την Ινδία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν και τη Μογγολία ενώ το Ουζμπεκιστάν, το Πακιστάν και η Σρι Λάνκα θα λάβουν μέρος […]

Στο πεδίο ασκήσεων του Mulino στο Νίνζυ Νόβγκοροντ, έχει η τελετή έναρξης της άσκησης Zapad 2021 η οποία διεξάγεται σε ρωσικό και λευκορωσικό έδαφος. Στην άσκηση θα συμμετάσχουν εκτός των Ρώσων και των Λευκορώσων, στρατεύματα από την Αρμενία, την Ινδία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν και τη Μογγολία ενώ το Ουζμπεκιστάν, το Πακιστάν και η Σρι Λάνκα θα λάβουν μέρος με αξιωματικούς στο δεύτερο μέρος ενώ η Κίνα, το Βιετνάμ και η Μυανμάρ θα στείλουν παρατηρητές.

Περισσότεροι από 1500 στρατιώτες με 600 οχήματα και λοιπό εξοπλισμό με έμφαση στον ηλεκτρονικό πόλεμο και τις επικοινωνίες, θα λάβουν μέρος στην άσκηση ενώ ο Βόρειος Στόλος θα εκτελέσει και αυτός γυμνάσια  στα πλαίσια της άσκησης με δικά του μέσα, στρατιώτες, οχήματα και αεροσκάφη.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί