Νηπιαγωγός αποστομώνει την Πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, καθώς πλέον οι πολίτες ξεψάρωσαν και ψάχνουν απευθείας από τις ίδιες τις πηγές των κρατών και των εταιρειών που κατασκευάζουν τα εμβόλια!
Η παιδαγωγός, αντιλαμβανόμενη την βαριά ευθύνη που έχει απέναντι στα παιδιά, έδειξε στην κα Παγώνη τα στοιχεία του Ισραήλ, τα οποία φέρονται να αναφέρουν πως οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και νοσούν περισσότερο, αλλά και την φερόμενη έγκριση, της FDA για το εμβόλιο της Pfizer, η οποία δεν αναφέρει τίποτα για ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, ενώ δεν έχει έρθει στον EMA (Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων).
Η κα Παγώνη αρκέστηκε στις γενικολογίες περί μελετών και μάλιστα ήθελε να αποχαιρετήσει σύντομα την νηπιαγωγό, η οποία επέμεινε.
Στο τέλος μάλιστα της είπε πως δεν είναι αρμόδια να μιλάει επειδή δεν είναι γιατρός, την ώρα όμως που οι γυρολόγοι των ΜΜΕ έχουν αποκλείσει τις επιστημονικές φωνές που αντικρούουν τα όσα υποστηρίζουν καθημερινά υπέρ των εν λόγω εμβολίων.
Τα λόγια περισσεύουν!
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεσολόγγι: «Τιμή και δόξα στους ελευθέρους πολιορκημένους» – Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς (vid, photo)
- Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται αυτή την στιγμή για την στρατηγική του Τραμπ
- Νέες απειλές από τους Φρουρούς της Επανάστασης: “Το Ιράν θα κλείσει τελείως τα Στενά του Ορμούζ αν…”
- 25η Μαρτίου: Η Γαλανόλευκη στην επιφάνεια της θάλασσας του Πειραιά για την Εθνική Επέτειο – ΦΩΤΟ
- Ισραήλ: Ο στρατός εξαπέλυσε σειρά πληγμάτων εναντίον της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο
- Πανελλαδική 24ωρη απεργία αύριο, Δευτέρα, τα ταξί
- Θεσσαλονίκη:«Χειρόφρενο» αύριο και για 24 ώρες τα ταξί στην πόλη – Κάθοδος στην Αθήνα για τη διαμαρτυρία
- Μυτιλήνη: Κινητοποιήσεις κτηνοτρόφων για τα κρούσματα αφθώδους πυρετού
- ΕΕ: Η Κάγια Κάλας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ του Ιράν, σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο
- Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα το ΚΥΣΕΑ









