Μετά την προφανή συμφωνία των αριστερών αφεντικών του BIDEN (μαριονέττα πρόεδρος των ΗΠΑ) με τους Ταλιμπάν, το Αφγανιστάν τους παραδόθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα, με σκοπό την μετανάστευση εκατομμυρίων φανατικών ισλαμιστών Αφγανών (και ότι άλλο προκύψει) σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Ξεκάθαρος στόχος το τελικό μπάχαλο σε όλες τις χώρες της Δύσης και η πλήρης κατάργηση, (σε συνδυασμό με την κορωνοαπάτη κατά της οικονομίας, μη τσιμπάτε, δεν είμαι αρνητής της ύπαρξης του κορωνοϊού) του λεγόμενου δυτικού τρόπου ζωής, για να επέλθει το μεγάλο RESET και ο νέος τρόπος ζωής που ορίζει η Ατζέντα 2030.
Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα η πληροφορία, ότι ψάχνει το ελληνικό κράτος εναγωνίως μεταφραστές που θα διαχειριστούν μεγάλο πλήθος προσφύγων που θα τρέχουν να ξεφύγουν από τους Ταλιμπάν.
Να μας πει η κυβέρνηση, τι συμφωνία έκανε εν αγνοία του ελληνικού λαού, τη στιγμή που η αστυνομία τέθηκε ήδη σε συναγερμό για προσφυγικό κύμα.
Η απάντηση πάντως που έλαβα από πρωτοκλασάτο υπουργό ήταν ότι ΚΑΝΕΝΑΝ δεν συμφωνήσαμε να πάρουμε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σοκ στη Γαλλία: Κουκουλοφόροι απήγαγαν και ανάγκασαν ζευγάρι να τους μεταφέρει 8 εκατ. ευρώ σε κρυπτονομίσματα
- Ρωσία: Ρεπόρτερ έκανε πρόταση γάμου ζωντανά στη συνέντευξη Τύπου του Πούτιν – Δείτε βίντεο
- Ουκρανικό ζήτημα: Τι δήλωσε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ
- Ιταλία: Εισιτήριο 2 ευρώ στη Φοντάνα ντι Τρέβι από 1η Φλεβάρη – Θα είναι δωρεάν μόνο για τους κατοίκους της Ρώμης
- Λαοί της Ευρώπης υποφέρουν στον «βωμό» της εμμονής Ευρωπαίων διεθνιστών
- Πλήρης επάρκεια αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές της Αττικής παρά τα αγροτικά μπλόκα
- Ο δήμος Θεσσαλονίκης δημιουργεί 120 νέες και δωρεάν θέσεις στάθμευσης κοντά στα δικαστήρια
- Η γαλλική κυβέρνηση παρακαλεί τους αγρότες που διαδηλώνουν να σταματήσουν εν όψει Χριστουγέννων
- Νέες συναντήσεις για το ουκρανικό όσο ο πόλεμος συνεχίζεται
- Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζεται να δημοσιοποιήσει όλα τα αρχεία της υπόθεσης Έπσταϊν









