Συνεχίζεται η οργή και αγανάκτηση κατά της κυβέρνησης μαζί με τις ύβρεις που εκτοξεύονται σε ανύποπτο χρόνο στον «αέρα».
Γυναίκα έκανε λόγο για «που@@α κυβέρνηση», ενώ μια άλλη με δάκρια στα μάτια, όπως θα δείτε στο απόσπασμα που πάρθηκε, μίλησε για «ντροπή και αίσχος».
Μοναδικό αποκούμπι των κατοίκων, οι εθελοντές πυροσβέστες!
«Νιώσαμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε και ξεκινήσαμε να μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης, εστιάσαμε σε είδη φαρμακείου», δήλωσε η εθελόντρια Βασιλική Παλιβού.
Ο Νεκτάριος Μαρτίνος βοήθησε στην κατάσβεση και την παροχή βοήθειας στις περιοχές των Θρακομακεδόνων και Βαρυμπόμπης. Μάλιστα, πρόσφερε στέγη σε δύο πυρόπληκτες οικογένειες.
«Προτιμώ να μην έχω να φάω, παρά να αφήσω έτσι την κατάσταση. Θα πάω εκεί και θα βοηθήσω, θα μείνω εκεί ακόμα και όταν σβήσουν οι φωτιές. Δεν έχουν ούτε γάζες, θα δώσω χρήματα από την τσέπη μου και θα τους τα πάω», είπε με τη φωνή του να λυγίζει.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιτήδειοι «άρπαξαν» πάνω από 600.000 ευρώ από τηλεφωνικές απάτες σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
- Ο Βανς καταγγέλλει ανάμειξη των Βρυξελλών στις ουγγρικές εκλογές εναντίον του Όρμπαν
- Συνεχίζονται οι προσπάθειες μεσολάβησης μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν, σύμφωνα με πακιστανικές πηγές
- Κυρανάκης για θανατηφόρα τροχαία: «Μία τόσο μεγάλη μείωση, δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της χώρας»
- Το Ισραήλ βομβάρδισε γέφυρες και σιδηροδρόμους στο Ιράν, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Διαβιβάστηκε στη Βουλή η αίτηση άρσης ασυλίας των βουλευτών Τ. Χατζηβασιλείου και Χ. Αθανασίου
- ΕΦΕΤ: Χρήσιμες συμβουλές στους πολίτες για τα κρέατα και αυγά την περίοδο των γιορτών
- Το Ιράν απειλεί να βυθίσει όλη την περιοχή στο σκοτάδι αν η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου
- ΥΠΕΝ: Συσκέψεις για την ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού και την ηλεκτροδότηση ενόψει Πάσχα
- Απίστευτο! Γυναίκα στην Ουκρανία άρχισε να ανοίγει… πυρ μπροστά στον κόσμο, vid









