Περιπέτεια για τον Κούγια στη Μύκονο – Τον σταμάτησαν σε μπλόκο για…ανασφάλιστη μηχανή!

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στη Μύκονο όπου έζησε μία μικρή περιπέτεια.

Την ώρα που διέσχιζε τους δρόμους του νησιού με μία μηχανή έπεσε σε μπλόκο της τροχαίας.

Ο γνωστός ποινικολόγος συνεργάστηκε με τους αστυνομικούς και έτσι η περιπέτεια του τελειώσε γρήγορα.

Το Sputnik επικοινώνησε με την αστυνομία για το περιστατικό. «Το μηχανάκι είναι ανασφάλιστο και ανήκει στον κύριο Κούγια, δεν είναι νοικιασμένο» επισήμανε το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας.

Τι απαντάει ο Αλέξης Κούγιας για την ανασφάλιστη μηχανή

Ο Αλέξης Κούγιας από την πλευρά του διευκρίνισε μεταξύ άλλων ότι επρόκειτο για μοτοσυκλέτα, που του έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας.

«Πράγματι, όταν επισκέπτομαι τη Μύκονο, και αυτό γίνεται ορισμένα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου, χρησιμοποιώ μία μοτοσυκλέτα, την οποία μου έχει δωρίσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος ήταν και αντιπρόσωπος του εργοστασίου κατασκευής της στην Ελλάδα το 2003, γιατί τον εκπροσώπησα επαξίως στη δίκη του χρηματιστηρίου».

Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι είναι αλήθεια ότι υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς και αποκάλυψε ότι του ζήτησαν τα χαρτιά του αλλά δεν είχε μαζί του το ασφαλιστήριο της μηχανής για αυτό και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

«Είναι αλήθεια, ότι σ’ έναν τροχονομικό έλεγχο σε όλα τα δίκυκλα που κυκλοφορούσαν στη Μύκονο εκείνη την ώρα, δύο πολύ ευγενείς αστυνομικοί μου ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας, το δίπλωμά μου και το ασφαλιστήριο της μηχανής.

Δεν είχα μαζί μου το ασφαλιστήριο και αμέσως οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και μου επέβαλλαν ένα μικρό πρόστιμο, όπως προβλέπει η νομοθεσία για τον οιονδήποτε παραβάτη».

Ο κ. Κούγιας συνεχίζει τονίζοντας ότι την επόμενη μέρα το περιστατικό έληξε μιας και η γραμματέας του απέστειλε στο τμήμα αντίγραφο του ασφαλιστηρίου.

«Την επόμενη ημέρα το πρωί, γιατί η παράβαση βεβαιώθηκε τις πρώτες ώρες της Κυριακής και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, η γραμματέας μου απέστειλε στο Α.Τ Μυκόνου αντίγραφο του ασφαλιστηρίου και το θέμα θεωρείται λήξαν».

(sputniknews – φωτο: photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί