Την ώρα που αναζητείται μία σοβαρή αντίδραση, το κυβερνητικό επιτελείο με προσωπική εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται πως από τον Αύγουστο θα προχωρήσει σε πιο εκτεταμένα μέτρα που αφορούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει σήμερα η “Καθημερινή”, η κυβέρνηση, μετά τους υγειονομικούς, βάζει στο στόχαστρο του ανεμβολίαστους εκπαιδευτικούς αλλά και ένστολους.
Οι όποιες τελικές αποφάσεις θα παρθούν πιθανότατα αμέσως μετά τις 23 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα ανοίξει η Βουλή μετά τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές.
Το ζήτημα των εκπαιδευτικών συζητιέται εδώ και εβδομάδες, με την ίδια την Υπ. Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, να μην αποκλείει επέκταση των υποχρεωτικών εμβολιασμών σε εκπαιδευτικούς αλλά και φοιτητές!
Μαζί όμως με τους εργαζόμενους στην εκπαίδευση, τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς δεν φαίνεται να γλιτώνουν ούτε οι ένστολοι.
Η ΕΜΑΚ ήταν μόνο η αρχή.
Δρομολογείται σχέδιο για επιβολή υποχρεωτικών εμβολιασμών στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική.
Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στο επόμενο «κύμα» των υποχρεωτικών εμβολιασμών από το φθινόπωρο θα ενταχθούν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς αλλά και όσοι δραστηριοποιούνται σε κρίσιμους τομές όπως η ενέργεια και η ύδρευση.
Όσον αφορά την εστίαση, εξετάζεται το ενδεχόμενο επιβολής υποχρεωτικών εμβολιασμών για όλους τους εργαζόμενους, ενώ παράταση τουλάχιστον μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου φαίνεται πως θα πάρει το μέτρο με την απαγόρευση των ανεμβολίαστων σε ΟΛΟΥΣ τους κλειστούς χώρους ψυχαγωγίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στίβος – Παγκόσμιο κλειστού: Έκτος ο Μίλτος Τεντόγλου
- Γερμανία: Νίκη του CDU στη Ρηνανία-Παλατινάτο – Προς κυβέρνηση “μεγάλου” συνασπισμού με το SPD
- Χ. Βουρλιώτης: Μέχρι και σε 1,037 τρισ. ευρώ ετησίως το ξέπλυμα χρήματος παγκοσμίως
- Du Zhu Piao: Η παραδοσιακή κινεζική τεχνική που έγινε εξωπραγματικό άθλημα (Vid)
- Aρχηγός ισραηλινού γεν. επιτελείου: Ο στρατός «θα εντείνει τις στοχευμένες χερσαίες επιχειρήσεις» στον Λίβανο
- Η Ρωσία επιχειρεί να εντείνει τις επιθετικές επιχειρήσεις, λέει ο Ζελένσκι
- Το νερό, μέγα διακύβευμα στον πόλεμο στην Μέση Ανατολή
- Ιράν: Οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας, νέος στόχος του πολέμου;
- Γερμανία: Νίκη του CDU δείχνουν τα πρώτα exit polls στη Ρηνανία-Παλατινάτο
- Το τηλεσκόπιο Webb κατέγραψε μυστηριώδεις κόκκινες κουκκίδες και οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα τι είναι (Photo)









