Κανονικά θα εκτελεστούν τα δρομολόγια του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου και του μετρό απόψε έως τη λήξη της βάρδιας ύστερα από την αναστολή της στάσης εργασίας που είχαν εξαγγείλει οι ηλεκτροδηγοί από τις 9 το βράδυ και μετά.
Το Σωματείο αποφάσισε την αναστολή της κινητοποίησης ύστερα από την σημερινή προσφυγή εκ μέρους της διοίκησης των Σταθερών Συγκοινωνιών (ΣΤΑΣΥ) στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η προγραμματισμένη για τις 21:00 στάση εργασίας του Σωματείου Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Σωματείων Κίνησης (Σ.Η.Ε.Κ.).
Ως εκ τούτου, τα δρομολόγια στις Γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό θα διεξαχθούν σήμερα κανονικά.
«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το επιβατικό κοινό, ότι η Διοίκηση των ΣΤΑ.ΣΥ., έχοντας πλήρη συναίσθηση του κοινωνικού κόστους, που προκαλούν τέτοιου είδους αιφνιδιαστικές ενέργειες, ιδίως σε μια περίοδο έκτακτων υγειονομικών συνθηκών, θα προασπίζει με κάθε τρόπο την ανάγκη της απρόσκοπτης λειτουργίας των μέσων σταθερής τροχιάς, με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΗΠΑ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι βύθισε τρία πλοία που μετέφεραν ναρκωτικά
- Χερσώνα: Ξεχειλίζει η οργή στην Ρωσία για το πρωτοχρονιάτικο έγκλημα
- Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μακρόν: «Πρέπει να προστατέψουμε την ανεξαρτησία και τις ελευθερίες μας»
- Αμερικανός τουρίστας σκοτώθηκε κάνοντας σκι στις Άλπεις – Ο εκπαιδευτής του και τα ναρκωτικά
- Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Σαμαρά για την αδερφή του Λένα με μια οικογενειακή φωτογραφία
- Ματωμένη Πρωτοχρονιά στην Ελβετία: Δεκάδες νεκροί και περίπου 100 τραυματίες από την έκρηξη σε μπαρ, vid
- Παρατείνονται τα αυστηρά υγειονομικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη
- Αυτό θα πει ύψος! Ο Μπάρον Τραμπ ανάμεσα στους γονείς του στο Μαρ Α Λάγκο, vid
- Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Το 2026 θα είμαι στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται»
- Σαουδική Αραβία: Νέο ρεκόρ με 356 εκτελέσεις καταγράφηκε το 2025 στη χώρα









