Η μεγαλύτερη πυρκαγιά στα χρονικά της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών, άφησε πίσω της και θύματα, καθώς εντοπίστηκαν τέσσερα απανθρακωμένα πτώματα στην Οδού. Πρόκειται από τις πρώτες πληροφορίες για τους τέσσερις Αιγύπτιους οι οποίοι αγνοούνταν από το Σάββατο.
Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 67χρονου υπόπτου. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από χωράφι ιδιοκτησίας του. O εν λόγω άνδρας οδηγήθηκε την Κυριακή, 4 Ιουλίου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την 8ημερη κράτηση του.
Την ετοιμότητα της ΕΕ να βοηθήσει την Κύπρο, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ με ανάρτησή του στο twitter.
«Οι σκέψεις μας είναι στα θύματα των πυρκαγιών στην Κύπρο,Στα αγαπημένα τους πρόσωπα στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» ανέφερε ο Σαρλ Μισέλ και προσέθεσε ότι «η ΕΕ είναι έτοιμη να παράσχει στον Πρόεδρο της Κύπρου, Νίκο Αναστασιάδη και στον λαό της Κύπρου κάθε είδους βοήθεια».
Σε παρέμβασή του ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας έκανε λόγο για την μεγαλύτερη καταστροφή από την τουρκική εισβολή του 1974.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μέδουσες: Δεν έχουν εγκέφαλο κι όμως κοιμούνται σαν τους ανθρώπους! Τι έδειξε νέα έρευνα
- Η συμφωνία ΕΕ-Mercosur θα υπογραφεί στις 17 Ιανουαρίου στην Παραγουάη – Τι δηλώσεις έγιναν
- Κάλεσμα στον Τραμπ να παρέμβει στο Ιράν – Στο βάθος υπάρχουν τα ρωσικά συμφέροντα
- Σάλος στην Ιαπωνία: Γονείς στηρίζουν την απόφαση του γιου τους να εγκαταλείψει το σχολείο για να παίζει video games
- Ομόνοια: Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς που διακινούσαν ναρκωτικά – Κατασχέθηκαν πάνω από 45 κιλά κάνναβης
- Αδιανόητο περιστατικό στο Βέλγιο: Μεθυσμένος οδηγός έδωσε το τιμόνι στον 12χρονο γιο του
- Ακινητοποιήθηκε αμαξοστοιχία του Προαστιακού Πατρών – Καθυστερήσεις στα δρομολόγια
- Ο γηραιότερος άνδρας της Καταλονίας έκλεισε τα 110: «Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο, περνούσε ένα αυτοκίνητο κάθε 20’», vid
- Κυβέρνηση μειοψηφίας στην Ολλανδία
- Ν. Χριστοδουλίδης για βίντεο με μίζες: Καλώ δημόσια όποιον έχει στοιχεία να τα καταθέσει στις Αρχές









