Μεγάλες ουρές έχουν δημιουργηθεί από το πρωί στο μετρό του Συντάγματος, όπου και κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, διενεργούν δωρεάν rapid test.
Ο λόγος είναι πως από αύριο Δευτέρα καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για τους ανεμβολίαστους (ακόμα και όσους έκαναν την 1η δόση) η διενέργεια και η ακόλουθη δήλωση αρνητικού rapid ή μοριακού τεστ προκειμένου να ταξιδέψουν με πλοίο.
Το γεγονός αυτό συν το ότι το κόστος για την αγορά και τη διενέργειά του αγγίζει ή και ξεπερνά τα 20 ευρώ (το κεφάλι), οδήγησε αρκετούς πολίτες σε κάθε γωνιά της χώρας να σκεφτούν τη…λύση των δωρεάν τεστ.
Έτσι εκμεταλλεύτηκαν τις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ που ούτως ή άλλως στήνονται κάθε μέρα σε επιλεγμένα σημεία και διενεργούν σε εθελοντές rapid test.
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε το protothema είναι ενδεικτικά της νέας Ελλάδας, όπου σταδιακά τίποτε δεν θα γίνεται χωρίς την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του δυσβάσταχτου οικονομικά τεστ.
Η αρχή γίνεται με τις μεταφορές στα νησιά:



ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη
- Θεσσαλονίκη: Κλειστή η περιφερειακή οδός στο ένα ρεύμα, στο ύψος του ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» το βράδυ της Πέμπτης
- Αυτοκίνητο σχεδόν «μπούκαρε» σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας (photo)
- Τραμπ βλέπει “μια ευκαιρία για συμφωνία με το Ιράν”, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Άλλες 2 κτηνοτροφικές μονάδες στη Λέσβο με ζώα με αφθώδη πυρετό επιβεβαιώθηκαν σήμερα εργαστηριακά
- Ο Πούτιν βλέπει τι γίνεται στον κόσμο και τοποθετήθηκε
- Βρετανία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιρανός που φέρεται να επιχείρησε να μπει σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων
- Κ. Πιερρακάκης για τα μέτρα κατά της ακρίβειας: Πώς ωφελούνται 3 στους 4 ιδιοκτήτες ΙΧ – Τι αναφέρει για αγρότες και ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- 999 σκαλοπάτια προς τον «ουρανό»! Το μονοπάτι που κόβει την ανάσα (BINTEO)
- Επικοινωνία Πακιστάν-Ιράν: Το Ισλαμαμπάντ θέλει να βοηθήσει στην ειρήνευση









