Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων «Telma», έκανε γνωστό ότι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έλαβε τον περασμένο Ιανουάριο επιχορήγηση από τη Γενική Γραμματεία Νεολαίας και Αθλητισμού για τις κατηγορίες νέων και ελπίδων και ως εκ τούτου πρέπει να προσαρμοστεί, όπως είπε, στις διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, περιμένει οι ομοσπονδίες ή άλλοι σύλλογοι, ακόμη και αυτοί που δεν λαμβάνουν κρατική χρηματοδότηση, να υιοθετήσουν το συνταγματικό όνομα του κράτους.
Όπως είπε η Συμφωνία των Πρεσπών προσφέρει στη χώρα μέλλον.
«Η χώρα δεν χρειάζεται νέες αντιπαραθέσεις. Αναμφίβολα, όλοι οι μη κυβερνητικοί φορείς, δηλαδή οι νομικές οντότητες του ιδιωτικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών επιχειρήσεων και των σωματείων, πρέπει να συμμορφωθούν, εφ’ όσον λαμβάνουν χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό για τις διεθνείς δραστηριότητές τους» σημείωσε.
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας δεν έχει προχωρήσει ακόμη στην αλλαγή της ονομασίας της και συνεχίζει να διατηρεί την ονομασία «Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Μακεδονίας» και τα αρχικά FFM (Football Federation of Macedonia).
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τέσσερις τραυματίες σε εκτροχιασμό τρένου στη βορειοδυτική Αγγλία
- Στρατιωτικός ψέκασε γυναίκα που προσέγγισε βανάκι του ουκρανικού στρατού, vid
- Ύψωσαν σημαία με το πρόσωπο του Ιησού Χριστού σε ρωσική πόλη, video
- Η πολεμοχαρής Κάγια Κάλας επιθεωρεί ευρωπαϊκά στρατεύματα στα Βαλκάνια, vid
- Δηλώσεις Ερντογάν για την Κύπρο:«Κρατείται όμηρος ενός ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού»
- Μέτωπο Ποκρόφσκ: Ρωσικά drones εξολοθρεύουν τους παγιδευμένους Ουκρανούς, video
- Υπ. Εξωτερικών: Στους 1.863 οι συμμετέχοντες στη γραπτή ηλεκτρονική εξέταση 2Γ/2025 του ΑΣΕΠ
- Αλ. Σδούκου: Η εξυπηρέτηση του πολίτη είναι αδιαπραγμάτευτη – Στα ΕΛΤΑ δεν μιλάμε για λουκέτα, αλλά για μετεξέλιξη
- Γ. Στουρνάρας: Η οικονομία βρίσκεται σε δυναμική πορεία, παρά την άνευ προηγουμένου αβεβαιότητα
- Εξωπραγματικό: Ένα τραπέζι ρητίνης που περιέχει ολόκληρο τον Ωκεανό! vid









