Η είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Λήμνου, όπου ο Κώστας Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα γνωστός από την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα αναφέρει το limnosreport.gr.
Ο Κώστας, από νεαρή ηλικία, είχε δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στον χώρο της διασκέδασης με ένα από τα πιο ιστορικά κέντρα διασκέδασης στην Λήμνο το «Μπουρλότο». Δεν έμεινε όμως εκεί.
Μαζί με τον αδερφό του Νίκο και τον Δημήτρη Αλικάτωρα στήσανε το πιο πετυχημένο κέντρο με ζωντανή μουσική στην Λήμνο το αξέχαστο «ΒΙΟ-ΒΙΟ», ενώ συνέχισε την επιχειρηματική του πορεία με το γνωστό παραλιακό beach bar «ΦΥΚΙ-ΦΥΚΙ» στο Κέρος το πρώτο στην διάσημη πια παραλία.
Πρόσφατα είχε δραστηριοποιηθεί και στο χώρο της εστίασης με την ταβέρνα Sea Rokkos στον Κότσινα. Ο Κώστας για πολλά χρόνια υπήρξε και ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού melody, ευαισθητοποιημένος στα θέματα που αφορούν το νησί και κυρίως την περιοχή του, την Ανατολική Λήμνο, την Καλλιόπη όπου μεγάλωσε και το Κοντοπούλι.
newsbeast
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Κύπρος στοχεύει στην παραγωγή φυσικού αερίου για εξαγωγή από το 2028, σύμφωνα με την Λευκωσία
- Συνελήφθη 38χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 14χρονης στο Π. Φάληρο
- Επιτροπή Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικοί έλεγχοι στους κλάδους παροχής ύδρευσης, άρδευσης και λυμάτων
- Το «σόου» σε πλήρη εξέλιξη! Αυτά δήλωσε ο Τραμπ για την Ρωσία και το Ιράν
- Παπαστεργίου – Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη ΝΑ Ευρώπη
- Τουλάχιστον 200.000 ασθενείς με ανθεκτική υπέρταση στην Ελλάδα – Τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα
- «Disclosure Day»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιστρέφει με το sci-fi μυστικό που θα αλλάξει τον κόσμο
- Θεσσαλονίκη: Είχαν μετατρέψει μισθωμένο σπίτι σε εργαστήριο κάνναβης
- Ο Ν. Παπανδρέου για τη διαγραφή του Οδ. Κωνσταντινόπουλου: Η ποινικοποίηση διαφορετικών απόψεων δεν είναι μέρος της ταυτότητάς μας
- Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν συνομιλίες με την Κούβα – Τι αναφέρεται









