Όπως είπε ο γιατρός μιλώντας στον ΣΚΑΪ όσοι νόσησαν με κορωνοϊό έχουν ισχυρότατη ανοσία και θα κάνουν εμβόλιο μετά από 6 μήνες ως υπενθύμιση.
Επεσήμανε, δε, ότι αν κάποιος νοσήσει μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης δόσης, δεν χρειάζεται να κάνει τη δεύτερη, καθώς ο οργανισμός ήδη βρίσκεται σε ενεργοποίηση του αμυντικού μηχανισμού.
Για όσους έκαναν την πρώτη δόση του AstraZeneca και δεν εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, ο κ. Καπραβέλος είπε ότι μπορούν άφοβα να κάνουν τη δεύτερη δόση.
Επίσης, για όσους εμφάνισαν προβλήματα ή ο γιατρός τους συστήνει να μην κάνουν το ίδιο εμβόλιο, η επιτροπή επιτρέπει την ανάμιξη των εμβολίων.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Καταγγελίες μαθητών για 14χρονο συμμαθητή τους – Τους απειλούσε, τους εκβίαζε και τους έπαιρνε τα χρήματα
- Υπ. Πολιτισμού: Ιδρύονται 2 νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών, στο Βόρειο Αιγαίο
- Έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής Κόμπρα συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Στάρμερ
- Τιμές πετρελαίου: Οι αγορές δεν εμπιστεύονται τα λόγια του Τραμπ;
- Κυρ.Μητσοτάκης: Εντυπωσιασμένος από την ταχύτητα κατασκευής του Fly over
- Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ: Τα μυστικά του πόλο γίνονται δραματική σειρά στο Netflix
- Τρία νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο – Στα 5 τα συνολικά κρούσματα
- Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα
- Στο Βιετνάμ κατέχουν την τέχνη του μπαμπού – Εκπληκτικά μικρά και μεγάλα δημιουργήματα κάνουν τον γύρο του διαδικτύου (Vid)
- Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό «Σύνταγμα»









