«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία»!!!
Αυτά ήταν τα λόγια σε σχέση με την σύσταση της Επιτροπής Εμβολιασμού να μην κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca οι κάτω των 60 o Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, του άνδρα της 44χρονης από την Κρήτη, μητέρας που έπαθε θρόμβωση και πέθανε λίγο μετά τον εμβολιασμό της με το συγκεκριμένο σκεύασμα.
«Είναι σαν να λένε χάσαμε έναν άνθρωπο, αλλά δεν πειράζει, σώσαμε άλλους», είπε. «Θέλω η επιτροπή να εξηγήσει στα παιδιά μου γιατί χάθηκε η μητέρα τους για να σωθούν άλλοι», σημείωσε και ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν υπέρ των εμβολιασμών και έδωσαν αγώνα γι’ αυτό.
Σε σχέση με την Επιτροπή ο κ. Κρυοβρυσανάκης είπε ότι «ανερυθρίαστα λένε ότι κάναμε το εμβόλιο αυτό γιατί δεν είχαμε άλλα εμβόλια» και σημείωσε ότι η επιτροπή με αυτό που κάνει «ομολογεί ότι έχει κάνει ένα έγκλημα. Τουλάχιστον ένα».
Ποιοι θα μετριάσουν τον πόνο αυτών των ανθρώπων;;;
Δείτε το βίντεο:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποιός νικητής βραβείου όσκαρ ήταν στην… Ουκρανία κατά την απονομή;
- Αναφορές για εκρήξεις στη Ντόχα
- «Δεξιός» μεγιστάνας, φαν του Τραμπ, μιλάει για τον… αντίχριστο στο Βατικανό και διχάζει
- Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου σώζει τη ζωή 2χρονου κοριτσιού
- Η Ρωσία διαψεύδει δημοσίευμα των FT για το ουκρανικό
- Αρχή για το Ξέπλυμα: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχισυνδικαλιστή
- Και η Γερμανία απορρίπτει το κάλεσμα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- Θα εμπλακεί η Ελλάδα στον πόλεμο της Μ. Ανατολής; Τι απαντά η κυβέρνηση
- Νέο «χειρόφρενο» διαρκείας από τους οδηγούς ταξί – Δείτε από πότε
- Η απόφαση ήταν άμεση: H viral αντίδραση κάβουρα μπροστά σε ένα ψεύτικο “πολυτελές” καβούκι (Vid)









