δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι.
«Οι ηγέτες θα συζητήσουν τη δέσμευσή τους στη στενή συνεργασία σε ένα φάσμα κοινών προκλήσεων, περιλαμβανομένων του τερματισμού της πανδημίας της Covid-19, της αντιμετώπισης της απειλής της κλιματικής αλλαγής και της προώθησης της οικονομικής ευημερίας και της διεθνούς ασφάλειας με βάση τις κοινές δημοκρατικές αξίες μας», δήλωσε η Ψάκι.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε κατά την πρώτη ημέρα της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Επτά στην Αγγλία. Αφότου ανέλαβε καθήκοντα, ο Μπάιντεν έχει υποδεχθεί άλλους δύο παγκόσμιους ηγέτες, αυτούς της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.
Το Γαλλικό Πρακτορείο επισημαίνει πως η γερμανίδα καγκελάριος, η οποία θα αποχωρήσει από την καγκελαρία μετά τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, διατηρούσε ιδιαίτερα δύσκολες σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Τσουκαλάς: «Η συντριπτική πλειοψηφία θέλει να φύγει αυτή η κυβέρνηση – Αντίπαλος μας η ΝΔ και ο Μητσοτάκης»
- Θεσσαλονίκη: Στη σύλληψη 23χρονου προχώρησαν αστυνομικοί για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
- Κ. Χατζηδάκης: Συνεχίζουμε στον δρόμο της κοινής λογικής, για να ανεβάσουμε την Ελλάδα μας ακόμα πιο ψηλά!
- Εκτροπή κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης–Αθηνών στην Κατερίνη, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων
- Σύλληψη 37χρονου στη Νίκαια για κατοχή κοκαΐνης
- Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
- Συρία: Καταγγελίες πως οι επιθέσεις κατά Κούρδων υποστηρίζονται από την Τουρκία
- Ν. Ανδρουλάκης από την Καστοριά: Πολιτική αλλαγή και σταθερότητα μπορεί να φέρει μόνο το ΠΑΣΟK
- Πώς καταρρίπτεται ο μύθος των «αυθόρμητων εξεγέρσεων» on camera – ΒΙΝΤΕΟ
- Υεμένη: Το Νότιο Μεταβατικό Συμβούλιο αρνείται ότι διαλύεται









