Σε σχετική ερώτηση ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, απάντησε ότι η απόφαση της επιτροπής ήταν για δύο τεστ την εβδομάδα στα σχολεία, ενώ αρχικά έγινε συζήτηση για ένα self test και ένα rapid test την εβδομάδα.
Για την κυκλοφορία μετά τις 12.30 τόνισε ότι εξετάζεται ο τρόπος για τη μετάβαση σε μια ζωή χωρίς περιορισμούς με ασφάλεια. “Σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε συνεχώς αναθεωρήσεις” τόνισε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”.
Για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο lockdown στο μέλλον τόνισε: “Απευχόμαστε να χρειαστεί να προτείνουμε νέους περιορισμούς, γι αυτό κάνουμε έκκληση στους ανθρώπους να προσέχουν”.
Για το άνοιγμα του τουρισμού έκανε λόγο για “άσκηση ισορροπίας”. “Για να λυθεί επιτυχώς αυτή η εξίσωση χρειάζεται η βοήθεια όλων ως προς την τήρηση των μέτρων” σημείωσε.
(Ant1news)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μ. Ανατολή: Ο ΓΓ του ΟΗΕ διορίζει Προσωπικό Απεσταλμένο για τη διαχείριση της σύγκρουσης και ανησυχεί για παγκόσμιο οικονομικό σοκ
- Για «έκρηξη» βίας που οφείλεται εν μέρει στους μετανάστες, μίλησε ο καγκελάριος της Γερμανίας
- Ντόμινο παραιτήσεων στην Ιταλία: Αποχώρησε και η υπουργός Τουρισμού, Ντανιέλα Σαντανκέ
- Σεισμός 4,9 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος ταρακούνησε και την Θεσσαλονίκη
- Εντοπίστηκε στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης η σορός του 34χρονου αγνοούμενου δύτη
- Συναγερμός στην Πεύκη: Εντοπίστηκε οβίδα σε οικοδομή
- ΗΠΑ-Κίνα: Η μεγάλη συνάντηση ανακοινώθηκε – Ο πλανήτης οργανώνεται
- Αεροδρόμιο στις ΗΠΑ έσπασε ρεκόρ αλλά και τις… μύτες των παρευρισκομένων, με τη μεγαλύτερη σειρά από cheesesteaks στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα διευρύνει την “ουδέτερη ζώνη” του στον Λίβανο
- Το «μαστίγιό» τους δείχνουν οι ΗΠΑ στο Ιράν: Ο Τραμπ «δεν μπλοφάρει και είναι έτοιμος να εξαπολύσει την κόλαση»









