Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας αλλά και έχοντας αρνητικό self test επέστρεψαν σήμερα στα θρανία οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και εκπαιδευτικοί, έπειτα από αρκετούς μήνες τηλεκπαίδευσης.
Ωστόσο, μαθητές σε σχολείο της Θεσσαλονίκης απομονώθηκαν σε αίθουσα, επειδή δεν είχαν προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα. Παρέμειναν (παραμένουν) έγκλειστα στην αίθουσα μέχρι οι γονείς τους να φέρουν τα έγγραφα, παίρνοντας «γεύση» από τον περιορισμό όσων δεν συμβαδίζουν με τις επιλογές της όποιας εξουσίας.
Συγκεκριμένα, όσοι μαθητές δεν είχαν το απαραίτητο έγγραφο, σε σχολείο της Καλαμαριάς, υπήρχε τραπέζι εκτός σχολικού κτιρίου όπου οι μαθητές με τους γονείς τους συμπλήρωναν χειρόγραφα τις βεβαιώσεις, ενώ δύο παιδιά έμειναν εκτός τάξης, απομονωμένα σε άλλη αίθουσα, μέχρι να φέρουν οι γονείς τους τις βεβαιώσεις.
Οι μαθητές μπαίνουν μέσα μόνο με την βεβαίωση αρνητικού self test.
Μετά από πολλές εβδομάδες τηλεκπαίδευσης, οι μαθητές των νηπιαγωγείων, δημοτικών σχολείων και των γυμνασίων επέστρεψαν στα δια ζώσης μαθήματα, ακολουθώντας τους μαθητές του λυκείου, που είχαν επιστρέψει δυο εβδομάδες πριν από τις διακοπές του Πάσχα.
Τα παιδιά δείχνουν τα «διαβατήρια» εισόδου τους στις τάξει και φυσικά σκανάρονται στο μέτωπο, προκειμένου να… θερμομετρηθούν!
Υπακοή και τάξη!
Δείτε τις εικόνες της εκπαίδευσης πoυ ξεκίνησε από τις πιο μικρές ηλικίες!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 άτομα που πετούσαν μπάζα σε υπαίθριο χώρο
- Άγριες διαστάσεις λαμβάνει η βία ανηλίκων: Νέο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη προκαλεί οργή
- Δανία: Επενδύει σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ευρώ στη θωράκιση της αντιαεροπορικής άμυνας
- Τις προτάσεις του παρουσίασε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανος Κασσελάκης
- Κυβερνητικός προβληματισμός μετά τη ΔΕΘ – Τι λένε οι πρώτες μετρήσεις
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με 79χρονη νεκρή και δύο τραυματίες
- Βουλή: Κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την ενίσχυση των υπηρεσιών των Αναπτυξιακών Προγραμμάτων
- Βίντεο έπος: Τουρίστρια στην Πάρο πήρε την μπατανόβουρτσα κι άρχισε να βάφει…δίπλα στους εργάτες
- Αθήνα: Απόψε κάνει πρεμιέρα η 24ωρη λειτουργία μετρό, τραμ και λεωφορείων
- Η Ιαπωνία μετέτρεψε ένα πάρκινγκ σε ένα ζωντανό στέγαστρο κήπου.
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΜΜΜ

ΣΠΙΤΙΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΔΥΠΑ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

ΣΧΟΛΕΙΑ

ΑΠΑΤΗ
