Η αναθεώρηση, όπως έκανε γνωστό ο Οργανισμός, θα βασίζεται στα προκαταρκτικά αποτελέσματα από δοκιμές σε ζώα, αλλά και ανθρώπους.
Όπως αναφέρει ακόμη, ο EMA θα προχωρά σε αναθεώρηση των στοιχείων μέχρι να αποφασίσει εάν τα οφέλη του εμβολίου υπερισχύουν των κινδύνων.
Πρόκειται για το πρώτο κινεζικό εμβόλιο, το οποίο τίθεται υπό εξέταση σε «πραγματικό χρόνο» και το τέταρτο εμβόλιο γενικά.
Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει παρουσιάσει αποτελεσματικότητας μεταξύ 50% και 90% σε διαφορετικές μελέτες και στην παρούσα φάση, έχει λάβει έγκριση για χρήση στην Κίνα, στην Ινδονησία, στη Βραζιλία και στην Τουρκία.
(sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Lahaina Noon: Ένα μοναδικό φαινόμενο στη Χαβάη που “σβήνει” τις σκιές δύο φορές τον χρόνο, vid
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς