Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας μεταβαίνει αύριο στη Γενεύη, προκειμένου να συμμετάσχει στην Άτυπη Πενταμερή για το Κυπριακό που έχει συγκαλέσει ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών και θα διεξαχθεί από 27 έως 29 Απριλίου.
Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Εξωτερικών θα συμμετέχει στις προγραμματιζόμενες συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Άτυπης Πενταμερούς, τη Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου και τη Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου, ενώ θα έχει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, τη Μ. Τετάρτη, 28 Απριλίου, στο πλαίσιο των διμερών διαβουλεύσεων του Αντόνιο Γκουτέρες με τους συμμετέχοντες στην Άτυπη Πενταμερή. Αργότερα, το ίδιο βράδυ θα παρακαθήσει στο δείπνο εργασίας της συνόδου.
Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Γενεύη, ο υπουργός Εξωτερικών προβλέπεται να έχει συνάντηση το απόγευμα της Μ. Τρίτης, 27 Απριλίου, με τον ειδικό απεσταλμένο του γεν. γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για τη Συρία, Γκερ Πέτερσεν, ενώ στο περιθώριο της Άτυπης Πενταμερούς έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη (27 Απριλίου) και με τον Βρετανό ομόλογό του, Ντόμινικ Ράαμπ (28 Απριλίου).
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Δεν ήμουν εγώ!”: To ξεκαρδιστικό βίντεο της ημέρας
- Ζελένσκι: Θέλω ένα Ιράν που να μην συνεργάζεται με τη Ρωσία
- Είναι καλό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα;
- Ρομπότ δείχνει τις ικανότητές του στο…μπαλέτο! Σίγουρα θέλετε να το δείτε; vid
- Θεσ/νίκη: Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί για παράνομη διακίνηση μεταναστών και παροχή καταλύματος
- ΑΑΔΕ: Ανοίγει η ψηφιακή εφαρμογή για υπεύθυνη δήλωση κατοχής αγροτεμαχίων για την ΕΑΕ 2025
- Απίστευτο βίντεο! Μασκοφόροι έκλεψαν κοσμήματα αξίας 1,7 εκατ. δολαρίων σε λιγότερο από ένα λεπτό
- Ιταλός προπονητής…απέλυσε τον εαυτό του μετά από 44 χρόνια!
- Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω από 75 κιλά κάνναβης – Χειροπέδες σε 42χρονο άνδρα
- Ηράκλειο: Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι από την Τροχαία του BOAK- 435 οχήματα έλεγχοι και 285 παραβάσεις, σε ένα 24ωρο









