Χαμός έγινε το Σαββατοκύριακο, με εικόνες πάρτικ όπου νέοι διασκέδαζαν με ένα ποτό στο χέρι και τη μουσική στη διαπασών, ενώ την ίδια ώρα «ρουφιάνοι» όχι μόνο καταδίδουν αλλά στρέφονται κατά όσων δεν τηρούνται μέτρα περιορισμού, ενώ μεγάλα ΜΜΕ καυτηριάζουν την όλη κατάσταση.
Όπως είδατε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη γέμισε με κόσμο, σε ένα πάρτι μέχρι πρωίας, με DJ και ποτά και τους παρευρισκόμενους να φτάνουν ακόμα και τα 1.000 άτομα. Αντίστοιχα πάρτι διοργανώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και στο Βόλο, αλλά και στην Ρόδο.
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και χθες το βράδυ στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη και οι περίοικοι, αγανακτισμένοι, έριξαν κουβάδες με νερό στα αυτοκίνητα από όπου ακουγόταν μουσική.
Ένα απίστευτο σκηνικό!!!
Δείτε βίντεο:
Για το θέμα μίλησε σε μέσο ενημέρωσης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας.
«Τις εικόνες αυτές τις είχαμε δει και στο πρώτο lockdown στην Αγία Παρασκευή. Κάποιοι είτε από κούραση, είτε γιατί δεν πιστεύουν στα μέτρα, διοργανώνουν αυτά τα πάρτι στις πλατείες διαδικτυακά. Τα πάρτι αυτά θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους και τις ζωές των άλλων. Είναι αδύνατο να φυλαχτούν οι δεκάδες πλατείες στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας», είπε.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο Σίσι αποκάλεσε το Ισραήλ «εχθρό» – Η πρώτη φορά που Αιγύπτιος πρόεδρος προβαίνει σε τέτοιο χαρακτηρισμό
- Έπος! Αυτό ανακάλυψαν κάτω από τις αναρτήσεις του Ζελένσκι, vid
- Τα «καρφιά» του ΠΑΣΟΚ για την «μεταγραφή» Λοβέρδου στη ΝΔ
- Πυρκαγιά ξέσπασε στην Άνδρο – Προειδοποιητικό μήνυμα του 112
- Αυξήθηκε τον Αύγουστο η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας
- Ένα σατιρικό ( ; ) ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει σε τι κατάσταση έχουν φτάσει οι ΗΠΑ
- Πέθανε ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, είδωλο του Χόλιγουντ
- Συνελήφθη στην Αθήνα καταζητούμενος με ευρωπαϊκό ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών και ανθρωποκτονία
- Το γλέντι της Εθνικής στον Φέρρη – Το αυτοσχέδιο τραγούδι και οι χοροί! vid
- Φάμελλος: Ζητούμε τον τερματισμό της επιχείρησης κατάληψης της Γάζας