Βροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο σε αρκετές περιοχές της χώρας, κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στο Ανατολικό Αιγαίο, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα και ενδεχομένως χαλαζοπτώσεις, καθώς επίσης χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά, ενώ θα σημειωθεί υποχώρηση της αφρικανικής σκόνης από το απόγευμα.
Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως σε περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδα και σε νησιωτικά τμήματα του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα είναι τοπικά έντονα και ενδέχεται να συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις.
Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες θα εκδηλωθούν και σε περιοχές της ανατολικής και νότιας χώρας, των Κυκλάδων και της Δυτικής Κρήτης. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Παράλληλα, αυξημένες θα είναι μέχρι τις απογευματινές ώρες οι συγκεντρώσεις σκόνης, προσδίδοντας στις βροχές χαρακτήρα λασποβροχών και περιορίζοντας κατά τόπους την ορατότητα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 4 έως 19, στην Ήπειρο από 5 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 23, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 23 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 18, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, στο Νότιο Αιγαίο και κατά τόπους στα ηπειρωτικά δυτικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ. Αντίθετα στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 4-6 μποφόρ, αλλά τις απογευματινές ώρες θα στραφούν και εκεί σε δυτικούς με εντάσεις έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται διαστήματα με ήλιο και διαστήματα, με αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν πρόσκαιρες λασποβροχές ή καταιγίδες. Αυξημένες θα είναι μέχρι το μεσημέρι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ελβετία: Η υπουργός Εσωτερικών ανοικτή σε μια απαγόρευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τα παιδιά
- Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
- Εντοπίστηκε ο Μολδαβός ορειβάτης που είχε εγκλωβιστεί στον Όλυμπο
- Οκτώ στους δέκα Έλληνες αγοράζουν από online πλατφόρμες χωρών εκτός ΕΕ
- Τουρκία: Δύο νεαρές Γαλλίδες δικάζονται για διακίνηση ναρκωτικών
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις οδηγοί υπό την επήρεια μέθης συνελήφθησαν σε ένα 24ωρο
- Αποδοκίμασαν τον Αυστραλό πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στο Σίδνεϊ, vid
- Σ. Φάμελλος: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και 13ης σύνταξης
- Πυρά ανάμεσα σε Θ.Πλεύρη και Χ. Δούκα για Rave party μπροστά από ναό που έστησε ο Δήμος Αθηναίων!
- Άκης Σκέρτσος: Τι έγινε τελικά με την Έκθεση Πισσαρίδη;









