Χρειάζεται προφανώς να θυμίσουμε, τώρα που η κρίση στην Ουκρανία βαθαίνει και η Τουρκία σκέφτεται να αιφνιδιάσει τους Ρώσους στα Στενά του Βοσπόρου, ένα μόνο αντιπροσωπευτικό δείγμα από το τι είναι ικανός να προκαλέσει ο Πούτιν ΟΤΑΝ τα πράγματα φτάσουν στα άκρα.
Πριν από έναν ακριβώς χρόνο είχαμε γράψει για την εκπλήρωση της γνωστής πλέον προφητείας της Ορθοδοξίας που παραδόθηκε στον Δημοσθένη Λιακόπουλο και σύμφωνα με την οποία «θα βρέχει πυραύλους στη γειτονική Τουρκία».
Το καλύτερο και ίσως πιο εντυπωσιακό από όλα είναι πως για τα παρακάτω που θα δείτε οι Ρώσοι δεν χρειάζονται να μεταφέρουν τεράστια δύναμη πυρός προκειμένου να ισοπεδώσουν τον αντίπαλο, έχοντας τη δυνατότητα με μερικά χιλιάδες…«αθώα» κοντέινερ ή μικρές νταλίκες (στην κυριολεξία) να πλήξουν ανεπανόρθωτα χώρες όπως είναι η Ουκρανία και η Τουρκία.
Εδώ ισχύει απόλυτα το «δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο» και ο Βλαντιμίρ Πούτιν τον έχει:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ρωσία σε Ε.Ε.: «Με τις συνεχείς κυρώσεις δεν πετυχαίνετε τίποτα»
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι όλοι οι αστυνομικοί για το έλλειμμα άνω των 700.000 που αποκαλύφθηκε το 2022
- Φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα στο Καματερό – Επιχειρούν και εναέρια μέσα
- ΤτΕ: “Ανέβασε στροφές” η αγορά ακινήτων το β΄τρίμηνο 2025 – Νέα άνοδος των τιμών κατά 7,3%
- ΥΠΕΘΟ: Παράταση έως 11 Σεπτεμβρίου 2026 για την εξαγορά καταπατημένων εκτάσεων
- Οι αργίες και οι διακοπές του νέου σχολικού έτους
- Γ. Στουρνάρας: Η Ελλάδα αποτελεί παράδειγμα σταθερότητας και ανθεκτικότητας
- Ολοκληρώθηκε το ΚΥΣΕΑ, στο επίκεντρο τα εξοπλιστικά και το μεταναστευτικό
- Δένδιας: Το Πίρι Ρέις δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ
- Εντολή Πλεύρη για επανεξέταση του καθεστώτος ασύλου του Παλαιστινίου που συνελήφθη
Κύρια Θέματα

















