Τη δική τους τιμητική είχαν οι τίτλοι και οι αναλύσεις των τουρκικών ΜΜΕ μετά το «μπρα ντε φερ» Δένδια-Τσαβούσογλου το απόγευμα της Πέμπτης.
Για σχεδιασμένη προβοκάτσια από την Ελλάδα με εντολή του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο σε ρεπορτάζ της το πρωί της Παρασκευής η τουρκική κρατική τηλεόραση μετά τη “μετωπική” σύγκρουση του Νίκου Δένδια με τον ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη συνέντευξή Τύπου που ακολούθησε της μεταξύ τους συνάντησης.
«Σχεδιασμένη προβοκάτσια από την Αθήνα: Ο Μητσοτάκης έδωσε οδηγίες», αναφερόταν στον τίτλο του δημοσιεύματος, στο οποίο υπογραμμιζόταν ότι «η εντολή για την πρόκληση Δένδια δόθηκε από τον Έλληνα πρωθυπουργό με τον οποίο ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών είχε συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου πριν τις διαδοχικές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ουρές για βενζίνη στην Κίνα εν όψει αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων (Vid)
- Κ. Χατζηδάκης: 1 δις ευρώ πληρωμές στους αγρότες μέχρι το τέλος Ιουνίου – Το σχέδιο δράσης για τη Θεσσαλία
- Πολωνία: Ο δήμος Βαρσοβίας απαγορεύει την πώληση αλκοόλ τη νύχτα
- Θεσσαλονίκη: Μνημόνιο συνεργασίας του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη με το ΕΚΕΤΑ
- Ευτύχιος Βασιλάκης (AEGEAN): Η επίδραση της κρίσης στη Μέση Ανατολή – Η είσοδος στην Ινδία μετατίθεται για το 2027
- Ισπανίδα ποδηλάτισσα γλίτωσε από τον θάνατο για λίγα εκατοστά, Vid
- Αυτός θα είναι ο κόσμος που θα φέρουν σε 10 χρόνια από σήμερα, σύμφωνα με τον Μασκ – Vid
- Κεφαλονιά: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στον Αλειμματά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Καλαμαριά: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση στον 23χρονο για τη δολοφονία του 20χρονου
- Τι επιδόματα θα καταβληθούν την επόμενη εβδομάδα









