Η Κίνα προσπαθεί να κάνει πλύση εγκεφάλου στους απείθαρχους χριστιανούς σε «εγκαταστάσεις μετασχηματισμού», σύμφωνα με νέα έκθεση, την οποία αναμεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με το Radio Free Asia, που επικαλείται η New York Post, την περασμένη εβδομάδα άντρας με το ψευδώνυμο Li Yuese (απέκρυψε την ταυτότητά του για ευνόητους λόγους) ισχυρίστηκε πως ξυλοκοπήθηκε σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρο για σχεδόν 10 μήνες.
Ο Λι είπε ότι συνελήφθη μετά την επιδρομή των αρχών στην εκκλησία του σπιτιού του το 2018.
«Δεν υπήρχαν παράθυρα, εξαερισμός και δεν επιτρέπεται να περνάς χρόνο έξω», δήλωσε ο Λι. «Μου δόθηκαν μόνο δύο γεύματα την ημέρα, τα οποία έφερναν στο δωμάτιο μου».
«Οι πολίτες πρέπει να αποδεχτούν την δήλωση που προετοιμάζουν οι Αρχές για εκείνους. Όποιος αρνηθεί, τίθεται υπό κράτηση και υφίσταται ξυλοδαρμό», συμπλήρωσε.
Στο στόχαστρο είναι τόσο οι Προτεστάντες όσο και οι Καθολικοί, με τους ιερείς να εξαφανίζονται για «πέντε, έξι, ακόμη και 10 χρόνια στην σειρά», είπε.
Η έκθεση της περασμένης εβδομάδας ήταν απλώς η τελευταία, σχολιάζει η NYP, για να ρίξει φως στις καταχρήσεις των κινεζικών αρχών.
Ο Economist αναφέρει χαρακτηριστικά πως η Κίνα θέλει να κάνει τους χριστιανούς πιο Κινέζους με την έννοια του Κομμουνισμού.
Στα μέρη μας, με αφορμή τον κορωνοϊό, εκκλησίες έχουν κλείσει και θρησκευτικές γιορτές έχουν υποβαθμιστεί. Δεν αποκλείεται, όσοι χριστιανοί επιμένουν στην ουσία των λόγων του Χριστού σύντομα να αντιμετωπίσουν στρατηγικές Κίνας. Άλλωστε το Πεκίνο έχει την τιμητική του στις συναντήσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του πλανήτη.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το πρώτο μωρό που γεννήθηκε μετά από 30 χρόνια έφερε την ελπίδα σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας
- Εκτροχιάστηκε επιβατική αμαξοστοιχία που μετέφερε 241 επιβάτες στο νότιο Μεξικό
- Κόπα Άφρικα: Τερματοφύλακας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα
- Ο Νικ Κύργιος νίκησε την Σαμπαλένκα στην “Μάχη των Φύλων”, vid
- Συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: «Θα υπάρξει συμφωνία αλλιώς θα σκοτωθούν επιπλέον εκατομμύρια άνθρωποι»
- Απίθανο βίντεο: Δύο Ρώσοι άναψαν πυροτεχνήματα…μέσα σε ασανσέρ!
- Φωτιά τώρα σε διαμέρισμα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης – ΒΙΝΤΕΟ
- Κρεμλίνο: Πούτιν και Τραμπ πιστεύουν ότι η Ουκρανία πρέπει να λάβει απόφαση για το Ντονμπάς
- Κ.Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει όρια στην προπαγάνδα, στο ψέμα και τη διαστρέβλωση
- Σουρινάμ: Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου εννέα ανθρώπους









