Σήμερα πήρα πολλά μηνύματα από αλλοδαπούς φίλους και συνεργάτες από όλο τον κόσμο, που μου έλεγαν συγχαρητήρια για τα διακοσιοστά γενέθλια από τη δημιουργία της Ελλάδας, νομίζεις και είμαστε Σκοπιανοί ή Αμερικανάκια που μας μάζεψαν πριν από 200 χρόνια και μας είπαν ότι αποτελούμε ένα ενιαίο κράτος.
Ακόμη και ο υπέργηρος πρόεδρος των ΗΠΑ μας ευχήθηκε happy independance day και παραλίγο να έρθουν και οι εξωγήινοι στο Σύνταγμα να γιορτάσουν μαζί με τον Μητσοτάκη και την καλεσμένη του την Καμήλα.
Προφανώς δεν επικοινώνησε σωστά η κυβέρνηση το τι έγινε πριν από 200 χρόνια. Πριν λοιπόν από 200 χρόνια δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι μαζευτήκαμε και κάναμε ένα κράτος, την Ψωροκώσταινα, αφού και ένας εκ των διπλωματών των ΗΠΑ μας αποκάλεσε ζητιάνους που ζητούν φρεγάτες, οπότε και πρέπει να πάρουμε ότι μας δίνουν και όχι ότι θα επιθυμούσαμε να πάρουμε.
Μάθετε λοιπόν όλοι, ότι η Ελλάδα είμαστε εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ότι εμείς οι Έλληνες, είτε το θέλουν οι νεοταξίτες είτε όχι, είμαστε τα πιο παλιά αφεντικά του πλανήτη και όσον αφορά την Ελλάδα μας, ταύτην οἰκοῦμεν οὐχ ἑτέρους ἐκβαλόντες οὐδ᾽ ἐρήμην καταλαβόντες οὐδ᾽ ἐκ πολλῶν ἐθνῶν μιγάδες συλλεγέντες, ἀλλ᾽ οὕτω καλῶς καὶ γνησίως γεγόναμεν ὥστ᾽ ἐξ ἧσπερ ἔφυμεν, ταύτην ἔχοντες ἅπαντα τὸν χρόνον διατελοῦμεν, αὐτόχθονες ὄντες.
Άντε γιατί πολύ μας έχετε πρήξει.
ΟΠΓΕ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο πρόεδρος της Κολομβίας κατηγορεί τον Ισημερινό ότι βομβάρδισε παραμεθόριες περιοχές της χώρας
- Κ. Χατζηδάκης: 5,3 δισ. για περιβάλλον, στέγαση, μεταφορές – Ποιοι θα ωφεληθούν
- «Πολύ μεγάλος παίκτης» η Ρωσία – Τα γεγονότα αποκάλυψαν την πραγματικότητα
- Το Ισραήλ λέει πως θα βρει και θα εξουδετρερώσει τον Μοτζάμπα Χαμενεΐ
- Κι όμως, μια πολυεδρική επιφάνεια από χάλυβα μπορεί να γίνει λεία σφαίρα μέσα σε 6 δευτερόλεπτα (BINTEO)
- Δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση ο Τραμπ σχετικά με τις προθέσεις των ΗΠΑ για το ΝΑΤΟ
- Συνεχίζονται οι υποβολές αιτήσεων εισαγωγής στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία για το ερχόμενο σχολικό έτος
- Τα μέτρα υπέρ των επενδύσεων που ανακοίνωσε η Κούβα είναι “ανεπαρκή”, σύμφωνα με τον Ρούμπιο
- Στην Κωνσταντινούπολη τα μέλη της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Ιράν
- Ταξί : Πανελλαδική απεργία και αύριο Τετάρτη – Καθολική συμμετοχή του κλάδου σήμερα, 1η ημέρα της απεργίας









