πραγματοποίησε, μέσω διαδικτύου, ομιλία στη Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα «Ελλάδα, η Πατρίδα μας: Ένας ανεκτίμητος θησαυρός», αφιερωμένης στα 200 χρόνια από την Εθνική Παλιγγενεσία.
Μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός τόνισε ότι «ο αγώνας της Παλιγγενεσίας θα μείνει για πάντα χαραγμένος με τα πιο λαμπρά γράμματα στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους, ως μόνιμος μάρτυρας της αδάμαστης θέλησης, της υπερηφάνειας, της αστείρευτης ψυχικής αντοχής και του μεγαλείου του Έλληνα».
«Το εθνικό συμφέρον μάς επιβάλλει να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την εθνική ομοψυχία και τη διατήρηση της αποτρεπτικής και αμυντικής μας ικανότητας» συνέχισε ο κ. Στεφανής ενώ υπογράμμισε ότι «αυτό πρέπει να αποτελεί το μόνιμο και ουσιαστικό εθνικό μας κέντρο βάρους, δηλαδή τον κεντρικό πυρήνα και το απαραίτητο δομικό στοιχείο σε όλα τα επίπεδα στρατηγικής σκέψης και σχεδιασμού, ενάντια σε όποιον επιβουλεύεται τα σύνορά μας, την εδαφική ακεραιότητα και τελικά, την ίδια μας την αξιοπρέπεια».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ιράν καλεί τις γειτονικές του χώρες να εκδιώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις
- Όταν ο νόμος συναντά την φαντασία: Δείτε πώς μεταφέρουν τους σκύλους τους στο μετρό της Νέας Υόρκης (ΒΙΝΤΕΟ)
- Η Τεχεράνη απορρίπτει τις φήμες για την υγεία του νέου αγιατολάχ
- Ρεσάλτο των σουηδικών αρχών σε πλοίο που μετέφερε ρωσικό πετρέλαιο, vid
- Περίμεναν την άφιξη υπουργού…αλλά! ΒΙΝΤΕΟ
- Η Ουάσινγκτον καλεί τους Αμερικανούς να εγκαταλείψουν αμέσως το Ιράν
- Ιράν και Τραμπ απορρίπτουν τις συνομιλίες: Ο πόλεμος συνεχίζεται, οι τιμές ανεβαίνουν
- Oι αστέρες της Ατλέτικο Μαδρίτης ντύθηκαν Peaky Blinders – Το γήπεδο μεταφέρθηκε στο…1930! vid
- Το Ιράν ανακοινώνει νέες εκτοξεύσεις πυραύλων εναντίον του Ισραήλ
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Παλαιοχώρας Χανίων









