ΧΑΟΣ! Αλλοδαποί τα «σπάνε» σε ξενοδοχείο στην Σπάρτη, χτυπούν τα τζάμια με μανία – ΒΙΝΤΕΟ

Άμοιρε Έλληνα τι σε περιμένει...

Χάος στην Σπάρτη, στο ξενοδοχείο Sparta Inn, όπου φιλοξενούνται μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες.

Αστυνομικοί και εισαγγελέας έσπευσαν στο σημείο, όπου οι αλλοδαποί είχαν προχωρήσει σε δολιοφθορές και χτυπούσαν τα τζάμια με βία, απειλώντας ενώ στο πλάνο φαίνεται κάποιος που θέλει να τους ηρεμήσει, φωνάζοντας στους αστυνομικούς «Ντάξει Έλληνα»!

Στο βίντεο πιο κάτω θα δείτε αλλοδαπούς να χτυπούν τα χέρια τους επάνω στα τζάμια, σε μία σκηνή που δείχνει πως η αγανάκτηση και ο πανικός δεν αποκλείεται να μετατραπούν σε εξέγερση, ειδικά αν βάλουν το «χεράκι« τους οι πράκτορες και οι τζιχαντιστές που υπάρχουν ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται γυναίκα να έχει λιποθυμήσει και να έρχεται ασθενοφόρο:

Σήμερα το πρωί οι αλλοδαποί έφυγαν για την Αθήνα. Πού θα μεταφερθούν;;;

Η ανακοίνωση:

Έφυγε σήμερα 4:40 χαράματα για Αθήνα το πρώτο λεωφορείο με τους φιλοξενούμενους δικαιούχους διεθνούς προστασίας’!

Στις 6:35 έφυγε και το δεύτερο (βλ. φωτ.) από το Κλειστό Γυμναστήριο το οποίο καθάρισαν με επιμέλεια.

Τους κατευόδωσα και τους ευχήθηκα Καλή Τύχη στη προσπάθειά τους να κτίσουν μια νέα ζωή και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Η Σπάρτη τους συμπεριφέρθηκε άψογα!

Και πάλι, εύσημα και ευχαριστίες προς τις αστυνομικές αρχές στους κκ. Τσιγαρίδη και Πλαστήρα, τους Αντιδημάρχους κκ. Ζαχαράκη, Δεδεδήμου, Καπονικολό και Καρλαύτη, όλο το τήμ της Πρόνοιας του Δήμου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βερούτη, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Περγαντή και τα Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Αθλητικού Οργανισμού κκ. Λαμπρόπουλο, Αναστασάκο και Νικολακάκου, τον Νίκο Μηνακάκη του Εργατικού Κέντρου, τους οδηγούς των λεωφορείων, το Τουριστικό Πρακτορείο του ΚΤΕΛ Λακωνίας, και φυσικά τον Σεβασμιώτατο Δεσπότη μας για την άμεση κινητοποίηση και συνδρομή τους!

Καλημέρα και Καλή Συνέχεια!
*κάποιοι ρώτησαν αν θα ξαναγυρίσουν·
Η απάντηση είναι όχι. Έφυγαν και είναι πλέον θέμα δικό τους -του καθενός ξεχωριστά- και των Κυβερνητικών αρχών τα επόμενα βήματά τους!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί