που κλήθηκε να καταθέσει για τις υποθέσεις σεξουαλικής βίας εντός του θεατρικού χώρου που έχουν καταγγελθεί.
Ο κ. Τσαρούχας αναμένεται να παραδώσει στον Εισαγγελέα κ. Κώστα Σπυρόπουλο ολόκληρο το υλικό που έχει συλλέξει το πειθαρχικό όργανο του Σωματείου Ηθοποιών για περιπτώσεις έκνομων συμπεριφορών από ανθρώπους του θεάτρου σε βάρος συναδέλφων τους ή άλλων προσώπων.
Εκτιμάται ότι οι καταγγελίες που θα παραδοθούν στον εισαγγελικό λειτουργό είναι εκατοντάδες , χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλες αφορούν σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων .
Ανάμεσα στους φακέλους που αναμένεται να παραδοθούν θα είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του ήδη κατηγορούμενου ηθοποιού, σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη που εκκρεμεί η απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι ΗΠΑ εμπρός σε ένα μεγάλο δίλημμα – Τι θα πράξουν;
- Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική αύριο, κλειστά τα νυχτερινά – Ισχυρές συστάσεις
- Χρ. Κέλλας: Είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για τη στήριξη των αγροτών
- Πάνω από 3 εκατομμύρια ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία
- Σπάνιο νεογέννητο πτηνό που απειλείται με εξαφάνιση στην Ινδία απέκτησε… 50 “σωματοφύλακες”
- Μέση Ανατολή: Ο Πούτιν και ο πρόεδρος των ΗΑΕ συζήτησαν για την κατάσταση στην περιοχή
- «Έκπληκτο» δηλώνει το Παρίσι από τις επικρίσεις Τραμπ για έλλειψη συνεργασίας στον πόλεμο με το Ιράν
- Ένας νεκρός και πάνω από 50 τραυματίες από πυρκαγιά σε μεγάλο πετροχημικό εργοστάσιο στη Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)
- Στο Παρίσι ο Θ. Πλεύρης – Στο επίκεντρο το νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης
- Σειρά εκρήξεων φέρεται να ακούστηκε στο κέντρο της Τεχεράνης









