Όπως ανακοινώθηκε, ο Ν. Παναγιωτόπουλος και ο σεΐχης Αλ Ναχαγιάν συζήτησαν τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και την περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση των διμερών σχέσεων στον τομέα της άμυνας.
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας υπογράμμισε ότι η στρατηγική σχέση της Ελλάδος με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνεισφέρει στην προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Ν. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την τελετή ενάρξεως των διεθνών εκθέσεων αμυντικού υλικού «IDEX 2021»και «NAVDEX 2021», που πραγματοποιούνται υπό την ευγενική υποστήριξη του προέδρου των Η.Α.Ε. σεΐχη Χαλίφα μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Αμπού Ντάμπι. Στη συνέχεια μετέβη στο ελληνικό περίπτερο των διεθνών εκθέσεων, όπου είχε συναντήσεις με συμμετέχοντες εκπροσώπους της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το γυαλί έχει ραγίσει! Η Ζαχάροβα προειδοποιεί τους Ρώσους για τα ταξίδια τους στην Γερμανία
- Η ιστορία του… «Last Christmas» των Wham της επιτυχίας των Χριστουγέννων
- Ποιά είναι η… «Σομαλιλάνδη» που αναγνώρισε το Ισραήλ – Δεν έχει αναγνωριστεί από κανένα άλλο κράτος
- Επίθεση με μαχαίρι και χλωρίνη σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία – 15 τραυματίες, vid
- Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Πατησίων λόγω εντοπισμού ύποπτου αντικειμένου
- Το είδαμε κι αυτό! «Βαρόνοι» των ναρκωτικών το παίζουν «αγιοβασίληδες» μοιράζοντας δώρα, vid
- Εκατοντάδες άνθρωποι με χριστουγεννιάτικες στολές συμμετείχαν σε αγώνα κολύμβησης στη Βαρκελώνη, vid
- Συρία: Αυτή είναι η οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο τέμενος
- Αγία Πετρούπολη: Απίστευτες εικόνες με χριστουγεννιάτικο δέντρο εν μέσω κακοκαιρίας, vid
- Κίεβο: Συνάντηση Ζελένσκι -Τραμπ την Κυριακή στην Φλόριντα
Κύρια Θέματα









