Η Ρωσία θα παράξει 88 εκατ. δόσεις εμβολίων κατά το πρώτο εξάμηνο αυτού του έτους, συμπεριλαμβανομένων 83 εκατ. δόσεων του εμβολίου Sputnik V, όπως ανακοίνωσε σήμερα στην κρατική τηλεόραση η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκολίκοβα.
Η Ρωσία έχει παράξει έως τώρα 11,1 εκατ. δόσεις εμβολίων κατά της COVID-19, εκ των οποίων οι 7,9 εκατ. έχουν διατεθεί για το εθνικό πρόγραμμα ανοσοποίησης, δήλωσε η ίδια. Η χώρα θα παράξει 30,5 εκατ. δόσεις έως τα τέλη του πρώτου τριμήνου φέτος, πρόσθεσε η Γκολίκοβα.
photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κλοπή 3 πινάκων από μουσείο κοντά στην Πάρμα της Ιταλίας
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τεράστιο απολίθωμα δεινοσαύρου 66 εκατομμυρίων ετών – μαζί με το δέρμα του! (Photo)
- Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας από 1η Απριλίου – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- Επίθεση των Φρουρών της Επανάστασης σε βιομηχανία στο νότιο Ισραήλ
- Ανακαλύφθηκε άθικτο ελληνικό πλοίο 2.400 ετών στη Μαύρη Θάλασσα – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ερευνητές (Photo)
- Περισσότεροι από 1.200 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο από την έναρξη του πολέμου
- Υπό έλεγχο η φωτιά σε ρωσικό λιμάνι που διαχειρίζεται χιλιάδες βαρέλια πετρελαϊκών εξαγωγών – Προκλήθηκε από ουκρανικό drone
- Πακιστάν: Ενώ μιλούσαν για πόλεμο… συνέβη αυτό (ΒΙΝΤΕΟ)
- Ο Νετανιάχου διέταξε τον στρατό να “επεκτείνει τη ζώνη ασφαλείας” στον νότιο Λίβανο
- Την Τρίτη 31/3 η κηδεία της Μαρινέλλας – Σε προσκύνημα η σορός της στη Μητρόπολη Αθηνών









