Συνεχίζεται η προσπάθεια αποκατάστασης των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία

Συνεχίστηκε και σήμερα η προσπάθεια διάνοιξης των δημοτικών δρόμων.

Ο Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, με οχήματα και συνεργεία κοπής δέντρων και καθαρισμού του οδικού δικτύου συνέχισαν και σήμερα Παρασκευή να συνδράμουν στην προσπάθεια διάνοιξης των δημοτικών δρόμων.

Ο μηχανισμός υπό τον συντονισμό του αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη επιχειρεί με 140 οχήματα, 250 εργαζόμενους και 8 συνεργεία με 32 υλοτόμους, σε Δήμους με έντονα προβλήματα κυκλοφορίας είτε λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης είτε λόγω πεσμένων δένδρων. Επιπλέον συνεργεία της Περιφέρειας με εξοπλισμό και ζεστό νερό, καθάρισαν από το πρωί 50 στάσεις λεωφορείων διασφαλίζοντας την πρόσβαση των πολιτών. Άλλα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας, μετά από σχετικά αιτήματα, επιχειρούν σε περιοχές των Δήμων Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, στον απεγκλωβισμό πολιτών που είχαν αποκλειστεί στις οικίες τους λόγω πτώσης δέντρων.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με αφορμή τη συνέχιση των επιχειρήσεων δήλωσε:

«Τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν και σήμερα να δίνουν “μάχη” βοηθώντας τους Δήμους στην προσπάθειά τους να αποκατασταθούν στο σύνολό τους τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία. Η Περιφέρεια Αττικής από τις 13 Φεβρουαρίου ως σήμερα, χωρίς διακοπή, συμβάλει όπου της έχει ζητηθεί και πέραν των αρμοδιοτήτων της στην προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που έχουν προκύψει από την κακοκαιρία” .

photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί