ο οποίος σημείωσε πως από αύριο Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου να βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα των μέτρων που έχουν ληφθεί μέχρι τώρα.
Η κακοκαιρία ίσως αυξήσει τα κρούσματα
Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο οποίος μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, η κακοκαιρία που επικρατεί στη χώρα ενδεχομένως να προκαλέσει αύξηση των κρουσμάτων, καθώς διάφορα άτομα ίσως αναγκαστούν να παραμείνουν σε οικίες με άτομα εκτός του οικογενειακού τους κύκλου, με αποτέλεσμα να γίνει διασπορά του κορονοϊού.
Αν όσοι παραμένουν στις οικίες περιορίζονται στον στενό οικογενειακό κύκλο, όπως ίσως θα γινόταν μέχρι σήμερα, αυτό θά ήταν καλύτερο όπως σημείωσε, όμως η κακοκαιρία δημιουργεί νέες συνθήκες.
Πάσχα με κορονοϊό
Όσον αφορά τις εορτές του Πάσχα, υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε τις πασχαλινές γιορτές χωρίς να είμαστε κλεισμένοι στις οικίες μας αλλά τηρώνας τα μέτρα προστασίας, όπως η χρήση μάσκας.
Όσο για την αποφυγή της μόλυνσης, ο κύριος Σαρηγιάννης έδωσε την οδηγία να αερίζουμε συχνά τις οικίες μας, αν υπάρχουν πολλά άτομα στο σπίτι.
(sputniknews)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σχεδόν αίθριος ο καιρός σήμερα 30/3 – Πού αναμένονται παροδικές νεφώσεις
- Εκατοντάδες Michael Myers “πλημμύρισαν” την Βοστώνη…Δείτε τον λόγο! vid
- Τι οικοδομείται κάτω από την πελώρια αίθουσα χορού του Λευκού Οίκου – Η ανακοίνωση που έγινε
- Ο Τραμπ δεν βλέπει «κανένα πρόβλημα» στην παράδοση πετρελαίου στην Κούβα από δεξαμενόπλοιο της Ρωσίας
- Σαν σήμερα 30 Μαρτίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Σοκάρει ο αριθμός: Πάνω από 100χιλ. κτίρια έχουν καταστραφεί στο Ιράν στον 1 μήνα πολέμου
- Ο Τραμπ ισχυρίζεται πως μπορεί να κλειστεί «συμφωνία» με το Ιράν
- Ο Τραμπ καυχιέται πως έφερε «αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν
- Κι όμως ο εθνικός μας ύμνος υπάρχει στη ρωσική γλώσσα – ΒΙΝΤΕΟ
- Η απορία ενός Αμερικανού στην Ελλάδα! Τι του έκανε εντύπωση – ΒΙΝΤΕΟ









