Παράνομοι μετανάστες περνούν τον Έβρο και βρίσκουν, καθοδηγούμενοι με GPS, έτοιμο αυτοκίνητο που έχουν αφήσει οι διακινητές σε απομονωμένο σημείο του δάσους.
Τους περιμένει λίγο έξω από το Μεγάλο Δέρειο, στον ορεινό όγκο του Σουφλίου.
Το αποκαλυπτικό βίντεο, το οποίο μεταδίδει τοπικό μέσο ενημέρωσης, τράβηξαν με ένα από τα κινητά τους οι 3 από τους εισβολείς που διακρίνονται σε αυτό.
Φαίνονται να ψάχνουν τα κλειδιά που είχε αφήσει πάνω στο Ι.Χ ο διακινητής από την Ελλάδα, ώστε να το βάλουν μπροστά και να φύγουν, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία και άλλων αλλοδαπών που θα επιβιβάζονταν σε αυτό, στην πορεία.
Ωστόσο, κάτοικος της περιοχής που ενδεχομένως εντόπισε το αυτοκίνητο, πήρε τα κλειδιά και δεν μπορούσαν να τα βρουν ή δεν είχαν σωστή πληροφόρηση για το που ακριβώς ήταν κρυμμένα.
Λέει ο ένας από αυτούς: «Πού είναι τα κλειδιά», ενώ ο άλλος χτυπάει εκνευρισμένος το πορτ μπαγκάζ και τους λέει να κάνουν ησυχία.
Ξαφνικά, ο μικρότερος φωνάζει πως κάποιοι έρχονται και αρχίζουν να τρέχουν για να κρυφτούν.
Ενώ έτρεχαν, τους έπεσε το κινητό τηλέφωνο με το συγκεκριμένο βίντεο, που δείχνει πώς ακριβώς λειτουργεί το κύκλωμα διακινητών στον ορεινό όγκο του Σουφλίου.
Δείτε το βίντεο του evrosnews:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Έκθεση σε φυτοφάρμακα και καρκίνος: Σοκάρουν τα αποτελέσματα έρευνας
- Η Τεχεράνη διαψεύδει την δήλωση Τραμπ σχετικά με αίτημα του Ιράν για κατάπαυση του πυρός
- Η συμβουλή ζωής που έδωσε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ προς φοιτητές (Vid)
- Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους 121.000 αγρότες ειδικού καθεστώτος
- «Τσάρος» Πούτιν! «Χρυσή» ευκαιρία για την Ρωσία να ενισχύσει τον ρόλο της και στο ήλιο
- Πιερρακάκης: Τα μέτρα που ενεργοποιούνται σήμερα δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή μιας διαρκούς στήριξης
- Το Ιράν θα καλωσόριζε την Ρωσία ως διαμεσολαβητή
- Δείτε πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε γυμνάσια και λύκεια
- Έπος! Δείτε πώς ντύθηκε παρουσιαστής ελέω ενεργειακής κρίσης, vid
- Οι θυελλώδεις άνεμοι προκαλούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες









