Η Μόσχα θέλει οπωσδήποτε να δει το στόλο τους να αυξάνεται σε μέγεθος μέσα στο 2021, ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες που έχει θέσει η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας.
Η κατασκευάστρια εταιρεία των stealth μαχητικών «άνοιξε τις πόρτες» της στα μέσα ενημέρωσης και οι αναλυτές είχαν την ευκαιρία να δουν εκ των έσω τη διαδικασία παραγωγής των Su-57, την ίδια στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η γραμμή παραγωγής εξελίσσεται σε πλήρεις ρυθμούς.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου ενημερώθηκε για τις διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης των υπόλοιπων μαχητικών αεροσκαφών Su-57 στις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις από την κατασκευάστρια εταιρεία United Aircraft Corporation.
Η σύμβαση, το χρονοδιάγραμμα και οι…Kinzhal
Η εταιρεία δήλωσε ότι σκοπεύει φέτος να αυξήσει τον αριθμό κατασκευής των stealth μαχητικών αεροσκαφών, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στη σύμβαση που έχει υπογράψει με το Κρεμλίνο.
Η σύμβαση αυτή προβλέπει την παράδοση περίπου 94 αεροσκάφη και ελικόπτερα μέχρι το 2025, εκ των οποίων 22 από αυτά θα είναι τα stealth μαχητικά αεροσκάφη Su-57, που θα ενταχθούν στις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις μέχρι το 2024, ενώ ο στόχος είναι ο αριθμός αυτός να φτάσει τα 76 αεροσκάφη συνολικά μέχρι το 2028. .
Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο επόμενος στόχος που θέλουν να πετύχουν με την ανάπτυξη του stealth Su-57 είναι η ενσωμάτωση του προηγμένου υπερηχητικού πυραύλου Kinzhal, ένα «εφιαλτικό» σενάριο για όποιον αντιμετωπίσει το ρωσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς στους αιθέρες.
(Onalert)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παρανοϊκό αίτημα από τη νατοϊκή Πολωνία: «Θέλουμε πυρηνικά όπλα»
- Από τραχανά με σταφύλι μέχρι μπουγάτσα με… σύκα και κρασί – Η γιορτή στον αμπελώνα Θεσσαλονίκης
- Θεσσαλονίκη: Μετέτρεψε τον δρόμο σε αγωνιστική πίστα – Συνελήφθη 23χρονος οδηγός μηχανής
- Στη φυλακή για τους εμπρησμούς στον Υμηττό ο 32χρονος Παλαιστίνιος – Είπε ότι έχει ακουστά τον ISIS
- Kαμπανάκι από την ΤτΕ: Αυξήθηκαν στα 79 δισ. ευρώ τα “κόκκινα δάνεια” που διαχειρίζονται οι servicers
- Κυβέρνηση: «Στη Θεσσαλονίκη, για πρώτη φορά γίνονται έργα, τα οποία ολοκληρώνονται σε χρονοδιαγράμματα»
- Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα το 2026! Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της συναυλίας στο ΟΑΚΑ
- Τουρκία: Εξακολουθούμε να έχουμε τους ρωσικούς S-400 και δεν αλλάζει αυτό
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς, «αληθινή ομολογία πίστης» – Απεικονίζει τον “Χριστό στον Σταυρό”, vid
- Θεσσαλονίκη: Nεκρός 29χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο στη Λ. Γεωργικής Σχολής – Ποινική δίωξη σε 4 άτομα
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΕΔΕ

ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ

ΚΥΡΑΝΑΚΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΕΤΡΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ

ΚΑΙΡΟΣ
