Λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα η αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας ειδοποιήθηκε για τον εντοπισμό του νεκρού άντρα ενώ και στην Θεσσαλονίκη σήμανε συναγερμός για το πτώμα μιας γυναίκας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Star Κεντρικής Ελλάδας, πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής ηλικίας περίπου 55 χρόνων.
Πιθανότατα ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να διασχίσει τις γραμμές του τρένου παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία. Τη σορό του εντόπισε μηχανοδηγός άλλης αμαξοστοιχίας, όπου και ενημέρωσε την αστυνομία.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της αστυνομικής διεύθυνσης όπου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος και την ταυτότητα του θύματος.
Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Θήβας προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
Τις έρευνες διεξάγει το τμήμα ασφάλειας Θήβας.
Ταυτόχρονα, και στο Μενίδι βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές καθώς λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι, στην οδό Πελοπίδα στο Μενίδι, βρέθηκε άντρας θανάσιμα τραυματισμένος στον δρόμο.
Ο 54χρονος ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη
Η αστυνομία έχει προσαγάγει τον αδερφό του.
youweekly/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΣΗΕΑ για Γιώργο Παπαδάκη: “Ένας εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών παρουσιαστών, ένας ευαίσθητος άνθρωπος
- Ο Νικολάς Μαδούρο κρατείται σε διαβόητη φυλακή στο Μπρούκλιν
- ΗΠΑ: «Δεν μας νοιάζει τι λέει ο ΟΗΕ», vid
- ΥΠΠΟ: Επανάχρηση δύο ακινήτων για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της Ακρόπολης
- Κ. Τσιάρας: Κατανοούμε τα αιτήματα των αγροτών – Ανεξήγητη η άρνηση συμμετοχής στον διάλογο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 1.000 ευκαιρίες απασχόλησης στη Λάρισα στην 49η «Ημέρα Καριέρας»
- Ξεκάθαρος ο Όρμπαν αναφορικά με την Ουκρανία
- Β. Κορκίδης: Ο «γόρδιος δεσμός» των αγροτικών μπλόκων θα λυθεί μόνο με διάλογο
- Νέα στήριξη στα δημόσια ΑΕΙ, με έκτακτη επιχορήγηση και 450 προσλήψεις
- Ισραήλ: Η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν μπορεί να επιτραπεί η είσοδος στη Γάζα σε ξένους δημοσιογράφους χωρίς συνοδεία









