Αυτό γιατί η 41χρονη παιδιατρική λειτουργός, Sonia Acevedo, φέρεται να πέθανε δύο ημέρες αφότου έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.
Η γυναίκα, μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης σε όλον τον κόσμο πέθανε στο κρεβάτι την Πρωτοχρονιά. Το θέμα μεταδίδεται ακόμα και στην Τουρκία.
Ήταν μία από τις 538 επαγγελματίες υγείας στο νοσοκομείο καρκίνου IPO του Πόρτο που έλαβαν τα πρώτα εμβόλια BioNTech / Pfizer την περασμένη Τετάρτη.
Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα «έλαβε το εμβόλιο στις 30 Δεκεμβρίου, χωρίς να έχει υπάρξει ανεπιθύμητη παρενέργεια, ούτε την στιγμή του εμβολιασμού ούτε τις επόμενες ημέρες. Η αποσαφήνιση της αιτίας του θανάτου θα ακολουθήσει τις συνήθεις διαδικασίες για αυτές τις περιστάσεις».
Σύμφωνα με την Daily Mail, o πατέρας της Acevedo, Abilio Acevedo, είπε στην πορτογαλική «Correio da Manha»: «Ήταν μια χαρά. Δεν είχε προβλήματα υγείας».
«Θέλω απαντήσεις. Θέλω να μάθω τι προκάλεσε τον θάνατο της κόρης μου», αναφέρει ο πατέρας, σύμφωνα πάντα με την πορτογαλική εφημερίδα!

Η κόρη της Acevedo, Vania Figueredo, δήλωσε ότι η μαμά της είχε παραπονεθεί μόνο για την «φυσιολογική» δυσφορία στην περιοχή όπου είχε τρυπηθεί. Κατά τα άλλα ήταν καλά.
Η Acevedo ήταν μητέρα δύο παιδιών, εμβολιάστηκε στις 30 Δεκεμβρίου και έφυγε από την ζωή την πρώτη ημέρα του 2021.
Η νεκροψία αναμένεται να διαλευκάνει την αιτία του αιφνίδιου θανάτου της γυναίκας που εργαζόταν στην μονάδα Παιδιατρικής σε Ινστιτούτο Ογκολογίας στο Οπόρτο.
Εκείνο που απασχολεί, σε μεγάλο βαθμό, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε η γυναίκα είναι ότι δεν ανέφερε παρενέργειες μετά την έγχυση της δόσης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Φεγγάρι του Κάστορα”: Πότε θα δούμε τη μεγαλύτερη πανσέληνο του έτους – Από πού πήρε το όνομά της
- Θέλουν την Ουκρανία σε «μαντρί»! Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με το μέλλον της χώρας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση θα καταβάλει στους φτωχούς Αμερικανούς τη μισή επισιτιστική βοήθεια για τον Νοέμβριο
- Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία σε ακόμα μία δημοσκόπηση
- Γάζα: Δηλώσεις Φιντάν μετά τη διάσκεψη ισλαμικών χωρών
- Βίντεο – σοκ από Ρώμη: Απανωτές καταρρεύσεις στον “Πύργο των Κόμηδων” κοντά στο Κολοσσαίο
- Ν. Ανδρουλάκης: Όχι πολυφωνία από τα κορυφαία στελέχη, να έχουμε ενσυναίσθηση και συναντίληψη μέχρι τις εκλογές
- Σέρρες: Ζωονόσοι αφανίζουν το 1/5 των ζώων – 20.000 οδηγήθηκαν στη σφαγή λόγω ευλογιάς το τελευταίο τρίμηνο
- Α. Διαμαντοπούλου: Το επερχόμενο συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία για να αναταχθεί το κόμμα
- Το «σκοτεινό» σενάριο που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ









