Ερωτήματα έχει προκαλέσει η εισαγωγή στην ΜΕΘ υποδιοικητή νοσοκομείου της Αττικής, μετά τον εμβολιασμό του για τον κορωνοϊό.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο υποδιοικητής, ο οποίος έχει υποκείμενα καρδιολογικά προβλήματα, παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα, δύο μέρες μετά το εμβόλιο, και έχει εισαχθεί ,από τα ξημερώματα του Σαββάτου στην ΜΕΘ του Θριασίου νοσοκομείου.
Συγκεκριμένα, ο υποδιοικητής έκανε το εμβόλιο την περασμένη Δευτέρα. Δύο ημέρες μετά παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και εισήχθη στο Θριάσιο. Τελικά, ξημερώματα Σαββάτου κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του στην ΜΕΘ.
Σύμφωνα με την κυρία Ματίνα Παγώνη, που μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η διασωλήνωσή του 55χρονου υποδιοικητή ο οποίος είχε εμβολιαστεί την περασμένη Δευτέρα δεν έχει καμία σχέση με το εμβόλιο.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε στον αέρα επειδή τον ενοχλούσε παρέα παιδιών!
- Σ. Παπασταύρου: «Η Ελλάδα συνδιαμορφώνει την ενεργειακή στρατηγική της ευρύτερης περιοχής»
- Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ επισκέφθηκε την αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στην κορεατική χερσόνησο
- Κ. Χατζηδάκης: Θα εξηγηθεί το πρόβλημα των ΕΛΤΑ και όπου είναι εφικτό θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις
- Χαλκιδική: Χρηματοδότηση για παρέμβαση ανάπλασης και αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μεγάλη Παναγία
- Τυχαίο; Η βεντέτα στην Κρήτη άνοιξε ξανά θέμα οπλοκατοχής! Τι ειπώθηκε
- Δικαστής μπλόκαρε προσωρινά την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ
- Θ. Κοντογεώργης για ΕΛΤΑ: “Ήταν μια αναγκαία απόφαση” – “Ατυχής ο επικοινωνιακός χειρισμός”
- Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με τον τον υπουργό Εξωτερικών της Πορτογαλίας
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Ζητά ανώτατο όριο 0,5%, στις τραπεζικές προμήθειες POS και IRIS









